Δεν τον κέρδισε ποτέ μέσα στην έδρα του

Η αυριανή, θα είναι και η 6η κατά σειρά μονομαχία μεταξύ Ανόρθωσης και Ερμή από τη μέρα που η «Κυρία» έχει στο τιμόνι της τον Ολλανδό τεχνικό.

Μοναδική νίκη του Ερμή σε βάρος του Πάους ήταν στις 21/09/2014 με προπονητή τον Νικόδημο Παπαβασιλείου. Ομολογουμένως, η εμφάνιση της Ανόρθωσης εκείνη την μέρα ήταν από τις χειρότερες με τον Πάους στον πάγκο, όμως ο Καμίνσκι με εξαιρετικές αποκρούσεις κράτησε την ήττα σε λογικά πλαίσια.

Ακολούθησαν δυο νίκες της Ανόρθωσης με 2-0 και 3-1 μέχρι και το δεύτερο παιχνίδι για την Β φάση του πρωταθλήματος 2014-2015, όπου ο Ερμής υποχρέωσε σε οδυνηρή ισοπαλία την Ανόρθωση με 1-1. Αποτέλεσμα άσχημο, για την προσπάθεια που έκανε μέχρι τέλους η Ανόρθωση για να εξασφαλίσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στον πρώτο γύρο φέτος, η αντίσταση του συγκροτήματος του Νίκου Παναγιώτου, άντεξε για 67΄λεπτά. Από εκείνο το σημείο ο Εντλοβού ξεκλείδωσε την άμυνα του αντιπάλου και οι συμπαίκτες του ολοκλήρωσαν την δεύτερη μεγαλύτερη νίκη φέτος με σκορ 4-0.

Ας ελπίσουμε ότι το περσινό κάζο στην Β΄φάση, να προσεχθεί ιδιαίτερα και να αποφευχθεί διότι μετά από την επική ανατροπή και προσπάθεια στο ματς με τον Απόλλωνα… θα καταστραφεί η υπερπροσπάθεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ