Δεν μ΄αρέσει ο τρόπος που δουλεύει η Ανόρθωση

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Καταρχάς σας ευχαριστώ για το βήμα που μας δίνεται να παραθέτουμε τις απόψεις μας γύρω από την ομάδα.

Προσωπικά με απασχολεί ο τρόπος που εργάζονται στην ομάδα. Ενώ ενθουσιάστηκα από τα βήματα προόδου τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον οικονομικό τομέα, υπάρχουν κάποια συμβάντα που μου χαλούν την εντύπωση και με βάζουν σε σκέψεις αν κατά πόσο αυτό είναι με ευθύνη παραγόντων της ομάδας μας ή άλλων.

Και εξηγούμε ότι αναφέρομαι αποκλειστικά στο θέμα των μεταγραφών. Θα προτιμούσα παρά να διαβάζω δυο διαφορετικά ονόματα την ημέρα ότι οι τάδε ποδοσφαιριστές απασχολούν την Ανόρθωση με πηγαίους τίτλους όπως «Αποκλειστικό», «Φέρνει», «προ των πυλών» και διάφορα άλλα κουφά, να είχα μια λιτή ανακοίνωση από την επίσημη Ανόρθωση για την σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Χ και την περίοδο που αυτός θα είναι στην ομάδα μου.

Δεν ξέρω αν είναι παιχνίδια των μανατζερς και απλά στέλνουν τα ονόματα στις ιστοσελίδες για όφελος των πελατών τους, ή αν υπάρχουν στενές σχέσεις μεταξύ παραγόντων της Ανόρθωσης με δημοσιογράφους ή ιδιοκτήτες ΜΜΕ.

Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην εμπλέκεται η Ανόρθωση σε αυτή την τρέλα των ιστοσελίδων και να βρει τους τρόπους ώστε να μην την νεκατώνουν.

Εμένα με απασχολεί να βρεθεί ο τρόπος να σταματήσουν οι διαρροές μεταγραφικών στόχων στα ΜΜΕ διότι από μόνα τους δεν βγαίνουν.

Αυτό δεν αφορά τον οπαδό αλλά την διοίκηση. Και αυτή πρέπει να βρει τον τρόπο να δουλεύει σωστά και προπάντων έγκαιρα!

Κ.Σ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ