Χόλγκερσον στο anorthosis24: «Είμαστε ένα με τον κόσμο της ομάδας» (βίντεο)

Ένας από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του anorthosis24. Ο Μάρκους Χόλγκερσον λοιπόν, σαφώς ικανοποιημένος από αυτή τη σπουδαία νίκη δήλωσε:

– Γεια σου Μάρκους, σπουδαία νίκη με μεγάλη δυσκολία. Δυο λόγια για το παιχνίδι;

«Ναι, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και έπρεπε να προσέξουμε. Και οι δύο ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες αλλά όχι κλασσικές. Στο δεύτερο μέρος δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα, δεχθήκαμε και κόκκινη κάρτα και αυτό μας άγγιξε αλλά έπρεπε να συνεχίσουμε. Το 2-2 ήταν καλό για εμάς όπως ήρθαν τα πράγματα, αλλά ήρθε και το τρίτο τέρμα και τα καταφέραμε. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.»

– Κάτι για εσένα; Σκόραρες δύο τέρματα σήμερα, ένα από την μια πλευρά και ένα απ’την άλλη. Τι έχεις να πεις γι’αυτό;

«Το πρώτο τέρμα, το αυτογκόλ ήταν πολύ δύσκολο. Προσπάθησα να αμυνθώ και να διώξω την μπάλα και κατέληξε στα δίκτυα. Ήταν μια άτυχη στιγμή αλλά συμβαίνει κι’αυτό κάποιες φορές. Πέτυχα όμως το τέρμα με κεφαλιά από τη σέντρα του Πελέ και αυτό μας βοήθησε πολύ. Ήταν το τρίτο μου προσωπικό τέρμα στο πρωτάθλημα.»

– Πόσο σημαντική πιστεύεις ότι ήταν αυτή η νίκη για τη συνέχεια;

«Σίγουρα ήταν πολύ σημαντική. Δεν χάσαμε άλλους βαθμούς και μείναμε εκεί κοντά. Σίγουρα θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Είδαμε ξανά το παιχνίδι με την Αγία Νάπα, τους συνδυασμούς και την ομαδικότητα που είχαμε και προσπαθήσαμε να το κάνουμε και σήμερα. Πιστεύω ότι καταφέραμε προς το τέλος και πήραμε τους τρεις βαθμούς.»

– Κάτι τελευταίο για τον κόσμο; Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν ούτε όταν η ομάδα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές.

«Φανταστική ατμόσφαιρα, φανταστική ενέργεια. Μαζί τους είμαστε ένα και είμαστε πολύ δυνατοί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και είναι πραγματικό πολύ καλό να έχεις τέτοια υποστήριξη.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ