Ανόρθωσις 0 – 0 Ομόνοια: Πετάξαμε ακόμη δύο βαθμούς

Ακόμη δύο βαθμούς πέταξε η ομάδα μας, μετά το παιγνίδι με την Άχνα, καθώς το ντέρμπι με την Ομόνοια έληξε ισόπαλο 0-0. Η Ανόρθωση ήταν καλύτερη στο παιγνίδι αλλά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και μοιραία πήρε μόνο τον ένα βαθμό από τους τρεις διαθέσιμους.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Κόπριβετς, Μούρα, Σβέχλεν, Χόλγκερσον, Λαϊφης, Μαϊσουράτζε, Ορλάντι, Μαρτίνες, Μακρής, Κάλβο, Εντλοβού. Μόνη αλλαγή σε σχέση με το παιγνίδι απέναντι στην Άχνα, ο Λέο στην θέση του Νούχου στο αριστερό αμυντικό άκρο.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πιο δυνατά από την ομάδα της Ομόνοιας άρχισε το παιγνίδι η Ανόρθωση, η οποία από το πρώτο λεπτό του αγώνα είχε την κατοχή και την επιθετικότητα, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει την τελική φάση. Η Ομόνοια είχε πιο παθητικό ρόλο στο γήπεδο, με την Ανόρθωση να παίζει αρκετά από τα δεξιά με τον Γκάμπριελ να έχει αρκετές κούρσες στο γήπεδο της Ομόνοιας. Με την πάροδο του χρόνου η πίεση της Ανόρθωσης δεν ήταν τόσο έντονη όσο στην αρχή, αλλά και πάλι η ομάδα μας είχε την κατοχή αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει την τελική φάση, εκτός μίας κεφαλιάς του Ντλοβού στο 12΄την οποία απέκρουσε ο Παναγή, και μία κεφαλιά του Λαίφη στο 28΄με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω από τα δοκάρια. Η μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας ήρθε στο 30’ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Κάλβο, κεφαλιά από τον Ντίνο χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι με τον Παναγή να αποκρούει το σουτ του Μακρή που ακολούθησε. Η ομάδα μας στη συνέχεια αύξησε και πάλι την πίεσή της απέναντι σε μία Ομόνοια που ήταν παθητική μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για κάτι καλό, αλλά οι παίχτες μας υστερούσαν στην τελική προσπάθεια. Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε το παιγνίδι ισόπαλο 0-0 με την Ανόρθωση να ήταν αρκετά καλύτερη από την αντίπαλό της αλλά να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ομάδα μας μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι με διάθεση να επιτεθεί αλλά μέχρι το 55’ δεν παίχτηκε και αρκετό ποδόσφαιρο καθώς στο 50’ ο Ντίνο Ντλοβού συγκρούστηκε με τον Σβέχλεν και υπήρξε καθυστέρηση στο παιγνίδι. Ο Ντλοβού δεν μπορούσε να συνεχίσει καθώς αποχώρησε με φορείο και τη θέση του στο 55’ πήρε ο Κουλούρης. Στη συνέχεια του παιγνιδιού η Ομόνοια ισορρόπησε κάπως το παιγνίδι και έγινε πιο επιθετική, αλλά και πάλι ήταν η Ανόρθωση που είχε την κατοχή, με ένα μακρινό σουτ του Μακρή στο 65’ να πηγαίνει λίγο έξω. Η Ανόρθωση εκδήλωνε τις περισσότερες επιθέσεις της από τα δεξιά προσπαθώντας να βρει κενά στην άμυνα της ομάδας της Λευκωσίας. Στο 74’ η ομάδα μας έχασε τεράστια ευκαιρία όταν μετά από μπαλιά, ο Κάλβο απέναντι από τον Παναγή έκανε ένα πολύ άσχημο κοντρόλ και έχασε μοναδικό τετ α τετ. Λίγο αργότερο σουτ του Μαρτίνες, απόκρουσε ο Παναγή ενώ στη συνέχεια σουτ του Κουλούρη η μπάλα πήγε πολύ έξω. Στο 77’ Αβραάμ και Πελέ πήραν τις θέσεις Μακρή και Κάλβο. Η ομάδα μας άσκησε ακόμη περισσότερη πίεση αλλά δεν μπορούσε να πετύχει το ζητούμενο που ήταν ένα τέρμα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα η ομάδα μας βρήκε και δεύτερο δοκάρι, ενώ λίγο νωρίτερα ο Αβραάμ προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα με το κεφάλι μόλις έξω. Μοιραία λοιπόν χάσαμε ακόμη δύο βαθμούς, μετά την ισοπαλία απέναντι στον Εθνικό την περασμένη αγωνιστική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ