Ορλάντι: Ανεβασμένος με ρόλο που του πάει

Ανεβασμένος τις τελευταίες αρκετές αγωνιστικές ο Ορλάντι. Έστω κι αν σε ορισμένα παιχνίδια έδειξε ότι δεν είχε τις φυσικές αντοχές να βγάλει το ενενηντάλεπτο, ο Αντρέας Ορλάντι έδειξε πως η θέση που του πάει περισσότερο είναι στον άξονα.

Στον αγώνα κόντρα στην Αγία Νάπα ο Άντρε Πάους τοποθέτησε τον Ορλάντι μπροστά από τους Πελέ και Λαΐφη ως δεκάρι. Δεξιά και αριστερά του οι Μαρτίνες και Κάλβο. Η μεσοεπιθετική γραμμή λειτούργησε άψογα, αφού ο Ορλάντι έχει την ικανότητα να δίνει γρήγορα την πρώτη πάσα και διαθέτει τρομερή αντίληψη του χώρου όσον αφορά τους συμπαίχτες του.

Δείχνει πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έστω κι αν άργησε να προσαρμοστεί, ίσως επειδή ήρθε την τελευταία μέρα της μεταγραφικής μετά από μεγάλη αποχή και επειδή πρωτοχρησιμοποιήθηκε ως εξτρέμ που σε καμιά περίπτωση δεν είναι, τώρα που βρήκε τα πατήματά του είναι πολύτιμο εργαλείο στην φαρέτρα του Ολλανδού προπονητή.

Κέρδισε το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο πέτυχε ένα γκολ που έψαχνε εδώ και καιρό αφού τα σουτ του έφευγαν λίγο έξω ή κόντραραν σε αμυνόμενους ή αποκρούονταν από τους τερματοφύλακες. Τώρα με την επίτευξη του γκολ αποκτά ακόμα καλύτερη ψυχολογία και είναι στο χέρι του να διατηρήσει τη θέση στο αρχικό μας σχήμα και να αρχίσει να παίρνει την ομάδα πάνω του. Είναι ένας παίχτης με θητεία στην Premier League και περιμένουμε πολλά περισσότερα ακόμα στην πορεία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ