Το πλάνο του Πάους (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Δύσκολη έξοδος για την Ανόρθωση ανήμερα των 105 χρόνων ζωής και προσφοράς της στην Κύπρο και όλοι στο οικοδόμημά της θέλουν να συνδυάσουν τα γενέθλια με νίκη που θα τους ανεβάσει έστω και προσωρινά στην κορυφή του παγκυπρίου πρωταθλήματος 2015-2016.

Ο Αντρέ Πάους είδε κατά τη διάρκεια της βδομάδας τους Βίκτορ, Κουλούρη και Ίσμα να ανεβάζουν ρυθμούς ενώ από την άλλη δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πελέ και Γκάμπριελ που είναι τιμωρημένοι με κάρτες. Η περίπτωση της συμμετοχής του πρώτου σκόρερ της ομάδας Ντίνο Εντλοβού, θα εξαρτηθεί τη τελευταία στιγμή μιας και ένοιωσε μικροενοχλήσεις στη μέση.

Έτσι, ο Αντρέ Πάους εικάζουμε πως θα καταστρώσει τα πλάνα του με ένα σενάριο που μοιάζει στα δυο τελευταία με ΑΟΑΝ και Απόλλωνα, με μοναδικό στόχο τη νίκη και την εξαργύρωση της μεγάλης επιτυχίας της περασμένης αγωνιστικής που η ομάδα ανέτρεψε το σε βάρος της 0-2 σε 3-2 αγωνιζόμενη μάλιστα με παίκτη λιγότερο κόντρα στον Απόλλωνα.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα είναι ο Γιαν Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας θα παραταχθούν οι Χόλκερσον και Σβεσχλέν. Στα άκρα, ο Πάους αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Τζανακάκη και Νούχου, στα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

[vfv id=”43″]

Στον χώρο του κέντρου, ο Μαϊσουράντζε που διανύει περίοδο εκπληκτικής και ουσιαστικής φόρμας αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα σε αντίθεση με τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Απόλλωνα. Πλάι του θα βρεθεί ο Λαΐφης και πιο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Ορλάντι.

Στα άκρα, αναμένεται να βρεθούν εκ νέου οι Μαρτίνες και Κάλβο… στα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ανδρέας Μακρής.

Γίνεται αντιληπτό ότι το πιο σενάριο είναι και το πιο πιθανό αν συνυπολογίσουμε τις απουσίες και το γεγονός ότι ο Πάους δεν θα ρισκάρει να ρίξει κάποιον από τους Βίκτορ ή Ίσμα στο αρχικό σχήμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ