Τόνι Κάλβο στο anorthosis24: «Είναι σαν όνειρο!»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος του έπους με τον Απόλλωνα ο Τόνι Κάλβο. Το anorthosis24 είχε μια σύντομη συνομιλία με τον Καταλανό εξτρέμ ζητώντας του να καταθέσει τη γνώμη του για το παιχνίδι και το πόσο σημαντική ήταν η τεράστια ανατροπή που έκανε η ομάδα. Παράλληλα, διαβάστε τι λέει για τον τραυματισμό του και γιατί χαρακτηρίζει την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 7000 Μαχητές ως «ίσως την καλύτερη που έζησε» στην Ανόρθωση.

-Τόνι, συγχαρητήρια για τη νίκη. Πώς είδες το παιχνίδι;

– Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι τόσο εύκολο να μιλήσεις τώρα γιατί το να χάνεις 0-2 και να το γυρίζεις σε 3-2 με ποδοσφαιριστή λιγότερο είναι σαν όνειρο! Στο δεύτερο ημίχρονο όταν δεχτήκαμε την κόκκινη του Γκάμπριελ ήταν σαν κάποιος να μας τραβούσε πίσω, αλλά, δεν ξέρω, η ομάδα ήταν εκπληκτική, παλέψαμε ως το τέλος. Ήμασταν τυχεροί; Όπως θέλεις πες το αλλά δείξαμε ότι θέλουμε να κατακτήσουμε κάτι φέτος. Δείξαμε πάθος που είναι το πιο σημαντικό για τους οπαδούς αλλά και για την αυτοπεποίθηση μας και νιώθουμε περήφανοι για τους εαυτούς μας.

-Πίστευες μετά το 0-2 ότι μπορούμε να νικήσουμε;

– Κοίτα, παίζαμε εντός, εντάξει απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά ποτέ δεν χάνεις την αυτοπεποίθηση πως θα κερδίσεις. Γιατί όχι; Το κερδίσαμε και δείξαμε πως θέλαμε να το κάνουμε. Ακόμα και με ένα ποδοσφαιριστή λιγότερο, όπως είπα και πριν, τρέχαμε σαν τρελοί πίσω από την μπάλα για να την κάνουμε δική μας έτσι νομίζω πως δείξαμε αυτό που είπα και προηγουμένως, πάθος, πολύ «θάρρος» και είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας. Συνεχίζουμε…

-Ένα σχόλιο για τον τραυματισμό σου;

– Δεν είναι σοβαρό πρόβλημα αλλά τις τελευταίες 6 μέρες παίξαμε 3 παιχνίδια και έπαιξα φουλ ενενηντάλεπτα την περασμένη βδομάδα, στο κύπελλο και άρχισα να νιώθω κουρασμένο τον τένοντα και ζήτησα την αλλαγή για να μην τον επιβαρύνω.

-Και ένα μήνυμα στο κόσμο που ήταν εκπληκτικός σήμερα;

-Ήταν απίστευτοι, απίστευτοι! Δείξαμε πολύ πάθος, πολύ «θάρρος» αλλά και αυτοί το ίδιο. Χωρίς αυτούς αυτό το παιχνίδι, είμαι σίγουρος, δεν το κερδίζαμε. Έβαλαν πολύ πίεση, τους βοηθήσαμε και εμείς να βάλουν πίεση στο παιχνίδι και σήμερα η ατμόσφαιρα ήταν ε-ξω-πραγματική. Ίσως από τις καλύτερες μου μέρες σε αυτά τα 3,5 χρόνια εδώ στην Ανόρθωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ