Σήμερα θέλω να σας ακούσω στην… Αθήνα

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Το ρολόι μου γράφει 02:50, κάθομαι στο διαμέρισμα μου στην Αθήνα, στεναχωρημένος που δεν μπορώ να βρεθώ σωματικά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενώ ήδη ξεκίνησα να νιώθω τον παλμό του ματς – και ας είμαι χιλιόμετρα μακριά –, ενός ματς που περιμένω πως και πως από εκείνη την μαύρη μέρα που το ημερολόγιο μου έγραφε 17 Οκτωβρίου 2015.

Εκείνη την μέρα που μαζί με τους φίλους στην Αθήνα περιμέναμε πως και πώς να δούμε την μεγαλύτερη ιδέα που γεννήθηκε ποτέ να μπαίνει μέσα στο «Τσίρειο» και να κατατροπώνει μια μικρομεσαία ομάδα της Κύπρου που ακούει στο όνομα Απόλλωνας. Αυτή η μικρομεσαία ομάδα επειδή το είχε σίγουρο ότι την ΟΜΑΔΑ με τον Φοίνικα στο στήθος δεν την κερδίζουνε με τίποτα, είπαν να σκεφτούν ένα πολύ καλοστημένο σενάριο για να πάρουν το ματς όπως και τα κατάφεραν. ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

Ακόμα ένα σενάριο προσπαθούν να σκεφτούν και τώρα, τώρα που ήρθε ώρα που φοβούνται όσο δεν πάει άλλο, τώρα που ήρθε η ώρα να μπουν μέσα στον «ΝΑΟ», τώρα που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουν την ΑΝΟΡΘΩΣΗ και τον ΚΟΣΜΟ της, τώρα που θα ζήσουν για να δουν από κοντά τι σημαίνει sold out (όχι 900 και κάτι εισιτήρια), τώρα που θα νιώσουν την δική μας αύρα.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ σήμερα έχεις ΚΑΘΗΚΟΝ να είσαι στο «ΠΑΠ», να φωνάξεις, να τραγουδήσεις και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ τους 3 βαθμούς της νίκης. Δεν με νοιάζει ποια εντεκάδα θα βάλει ο προπονητής μας, δεν με νοιάζει με ποιο σύστημα θα παίξει και ποια τακτική θα ακολουθήσει. Δεν με νοιάζει ποιος είναι διαιτητής, ούτε αν ο «Ρουβάς» έχει απουσίες, κάρτες και ότι άλλο θέλουν να έχουν.

Το μόνο που με νοιάζει είναι να νιώσουν την αύρα μας, να νιώσουν τι θα πει ΑΝΟΡΘΩΣΗ, τι θα πει μεγάλη ομάδα, τι θα πει «ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ», τι θα πει «ΦΟΙΝΙΚΑΣ, τι θα πει «Αντώνης Παπαδόπουλος» και άλλες 1911 ιδέες που μας κάνουν να φαινόμαστε Τεράστιοι μπροστά στο μικροσκοπικό τους ανάστημα.

Σήμερα πρέπει να νιώσουν… φυλακισμένοι. Το ξέρω και εγώ, το ξέρετε και εσείς πώς σήμερα μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι φτάνει η κερκίδα να έχει καλή απόδοση. Τέτοια ματς τα κρίνει η κερκίδα, τέτοια ματς τα κερδίζουμε εμείς. Σήμερα το «Αντώνης Παπαδόπουλος» πρέπει να έχει όχι 200 Μαχητές αλλά 8000. Σήμερα θέλω να σας ακούσω στην… Αθήνα.

«Καταζητούμενος»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ