Κλείδωσε η 8αδα του κυπέλου

Βρήκαν κατόχους οι πρώτες θέσεις στους 8 του κυπέλου μετά και από τα σημερινά παιχνίδια. Ανάμεσα σε αυτούς η Ανόρθωση, η οποία εξήλθε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με την Δερυνεία, σε ένα αγώνα που διεξάχθηκε στο στάδιο «Αμμόχωστος» και που ήρθε με διπλή προβληματική εμφάνιση. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο παιχνίδι η Ανόρθωση δεν παρουσιάστηκε ως όφειλε και έτσι τα βρήκε… «μπαστούνια» απέναντι στη μαχητική Αναγέννηση.

Παρόλα αυτά, η παρουσία στους 8 είναι άκρως σημαντική για την Ανόρθωση που αν θέλει να φτάσει μακριά σε πρωτάθλημα και κύπελο τότε πρέπει να ανέβει αρκετά από αγωνιστικής πλευράς.

Πρόκριση και για την ΑΕΛ με δεύτερη νίκη επί της Αγίας Νάπας, αυτή τη φορά στο “Τάσος Μάρκου” με 2-1. Μετά τη νίκη με 1-0 στο Τσίρειο, η ΑΕΛ συνεχίζει την πορεία της στη διοργάνωση.

Σίγουρη στην επόμενη φάση θεωρείται η Πάφος που κέρδισε εκτός έδρας τον ΑΣΥΛ Λύσης με 0-3. Προβάδισμα πρόκρισης για τον Απόλλωνα μετά τη νίκη του με 3-1 επί του Ερμή στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο Τσίρειο. Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 27 Ιανουαρίου στο “Αμμόχωστος ” ενώ τα ίδια ισχύουν και για τον ΑΠΟΕΛ που κέρδισε στο πρώτο αγώνα τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας με 0-1.

Στις 19:00 άρχισε ο αγώνας του Εθνικού Άχνας με την Ομόνοια η οποία είχε κερδίσει με 2-0 στο ΓΣΠ. Στο 80΄της αναμέτρησης το σκορ βρίσκεται στο 1-2 και έτσι η Ομόνοια βρίσκεται στην επόμενη φάση.

Προκριμένες ήταν ήδη η ΑΕΚ και ο Άρης που πέρασαν τα εμπόδια των Νίκου και Σωκράτη Ερήμης και Ολυμπιακού αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Β’ φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola:

Σήμερα
Αναγέννηση Ανόρθωση 0-0
Απόλλων – Ερμής 3-1
Αγία Νάπα – ΑΕΛ 1-2
19:00 Εθνικός Άχνας – Ομόνοια 1-1 στο 85΄.

26 Ιανουαρίου
15:00 ΑΣΙΛ – Πάφος F.C (0-3 ο πρώτος αγώνας).

27 Ιανουαρίου
17:00 ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα (1-0 ο πρώτος αγώνας)
19:00 Ερμής Αραδίππου – Απόλλωνας (3-1 ο πρώτος αγώνας)

Ως εκ τούτου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η 8αδα του κυπέλου θα αποτελείται από τους: Ανόρθωση, ΑΕΚ, ΑΕΛ, Άρη Λεμεσού, Πάφο, Ομόνοια, Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ