4η ανατροπή σε 8 χρόνια (βίντεο)

Στον Απόλλωνα βαριά τους έκατσε η ανατροπή στο πρωτάθλημα αλλά παράπονα δεν πρέπει να έχουν διότι αμάθητοι δεν είναι…

Βέβαια τέτοια πράγματα συμβαίνουν μια στο τόσο και μόνο από παθιασμένους ποδοσφαιριστές αλλά για την ιστορία παραθέτουμε ότι το γεγονός δεν ήταν η πρώτη φορά. Μάλιστα, η φετινή ανατροπή ήταν η 4η στα τελευταία 7 χρόνια κόντρα στον Απόλλωνα.

Η αρχή έγινε το 2008 και συγκεκριμένα στις 22/11 όταν στο παιχνίδι του Τσιρείου Απόλλωνας και Ανόρθωση πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0. Στο 64΄της αναμέτρησης, ο Χρίστο Γιόβοφ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους όμως ο Νίκος Φρούσος στο 75΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά.

Στο 86’ ο μεγάλος Σάβιο με εκείνη την αξέχαστη βολίδα έστειλε στο κανναβάτσο τους οπαδούς και τους παίκτες του Απόλλωνα.

Τα στιγμιότυπα της ανατροπής

Λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στις 05/03/2011 και πάλι στο Τσίρειο, ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο 16’ με γκολ του Μρντάκοβιτς. Το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα αλλά η Ανόρθωση επανήλθε και γύρισε το παιχνίδι. Με γκολ του Στάνισλαβ Αγκέλοφ στο 50΄και του Γιαννάκη Οκκά στο 69΄ πήρε το τρίποντο με 1-2.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης
https://www.youtube.com/watch?v=usaEEIFo-dI
Τρίτη ανατροπή, τρίτη μέσα στην έδρα του αντιπάλου. Εκείνη που με τα λόγια και τις αθέμιτες πράξεις προσπαθούν να την κάνουν «έδρα» η Ανόρθωση έκανε άλλη μια ανατροπή. Πέρσι, στις 04/04/2015 οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Άμπραχαμ Γκιέ μόλις στο 2ο λεπτό. Η συνέχεια άνηκε στην «Κυρία» όπου με γκολ των Εντέ στο 53’, Κάλβο στο 71΄και Ίσμα στο 85΄η Ανόρθωση έστειλε πέρασε σαν σίφουνας από το Τσίρειο.

Τα στιγμιότυπα της 3η συνεχόμενης ανατροπής

Τέταρτη και τελευταία μέχρι στιγμής, η επική ανατροπή της 23ης Ιανουαρίου. Μια νίκη που θα μείνει βαθιά και για πάντα στις καρδιές μας όχι απλά γιατί επιτεύχθηκε κόντρα στον Απόλλωνα αλλά επειδή ήρθε μετά από 2 γκολ διαφορά και με παίκτη περισσότερο για τον αντίπαλο.


Απολαύστε ξανά τα στιγμιότυπα της επικής ανατροπής

https://www.youtube.com/watch?v=JGrvuFnKCH0

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ