Τους κοροϊδεύει ο κόσμος

Αν κάποιος ενημερωθεί για την βαθμολογική θέση του θρήνου, θα πιστέψει πως η χαϊδεμένη ομάδα του κυπριακού ποδοσφαίρου παίζει και μπαλάρα.

Είναι όμως έτσι τα πράματα; Όσοι έτυχε να δούμε έστω και ένα παιχνίδι τους, πιστεύω πως θα συμφωνήσουμε σε ένα πράμα. Τα σφυρίγματα που παίρνουν σαν χειρουργικό νυστέρι. Επιλεκτικά δίνουν φάσεις στο αποελ, ενώ για ίδιες παραβάσεις αφήνουν ατιμώρητους παίκτες του θρήνου.

Το γελοίο της υπόθεσης όμως, είναι οι τοποθετήσεις τους, και ειδικά αυτού του «πρώην σούπερ αθλητικογράφου» Νεκτάριου Πετεβίνου. Ενώ την περασμένη εβδομάδα έκαναν τα αίσχιστα, και πήραν ένα πέναλτι που ούτε οι παίκτες τους δεν ζήτησαν, βγήκαν να μιλήσουν για το πέναλτι μας απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα που ήταν πεντακάθαρο.

Και ποίος μίλησε; Ο Πετεβίνος. Ποιος; Ο Πετεβίνος. Έλα Χριστέ και Παναγία μου. Και να ήταν μόνο αυτό; Για πες Πετεβίνε. Με την Δόξα; Την Πάφο; To 50-50 έγινε 90-10, αλλά ο Μανιταράς εν καλός για λλοού τους. Καραγκιόζηδες.

Σε τέτοιο πρωτάθλημα συμμετέχουμε, που για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε περίτρανα το πόσο βραχυκυκλωμένο είναι, και μην περιμένετε κανείς να μιλήσει και να εναντιωθεί σε μια τόσο αρρωστημένη κατάσταση. Και ειδικά οι δημοσιογράφοι εκ Λευκωσίας. Δεν θέλουν να μείνουν χωρίς δουλεία γιατί όπως είπαμε, ο Μανιταράς εν καλός για λλοού τους.

Ναι, αυτοί που πανηγυρίζουν επιτυχίες πάνω σε ερείπια, που αφήνουν τα κοράκια και οι βοηθοί τους αλλά, έχω την αίσθηση πως έχει αρχίσει με αργούς ρυθμούς η κατηφόρα τους.

Η συνέχεια θα δείξει κατά πόσο αυτή η εικόνα που σχηματίζεται θα έχει διάρκεια, καθώς έχουν μπροστά τους παιχνίδια στα οποία δεν έχει τη δυνατότητα η ΚΟΠ, και η επιτροπή διαιτησίας με ορισμούς γελοίους, να  έχει κάποιο λόγο παρεμβατικό.

Από Πετεβίνος, έγινες Πικιφρίνος.

Τα υπόλοιπα θα τα φέρει ο χρόνος!

Fire Phoenix

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ