Συμφώνησε με Ταραγόνα ο Αμπουρτζάνια (Τι ποσό πιάνει η Ανόρθωση)

Στην Ισπανική Ταραγόνα θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Γκεόργκι Αμπουρτζάνια, όπως μας ενημερώνει τα Γεωργιανά μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα sportall.ge.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας με την Ισπανική ομάδα, με την μεταγραφή του να ολοκληρώνεται την 1η του Ιούνη.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, το ένα ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει μέχρι τον Μάη και ακολούθως να πάει στην Ισπανία και το άλλο να παραχωρηθεί από τώρα.

Και στα δύο σενάρια η Ανόρθωση θα επωφεληθεί οικονομικά.

Έχουμε και λέμε, στο σενάριο που ο ποδοσφαιριστής φύγει τον Μάη, η Ανόρθωση θα καρπωθεί ένα ποσό της τάξης των 40 χιλιάδων ευρώ, για τα 2 χρόνια εκπαίδευσης του ποδοσφαιριστή, όπως προνοούν οι κανονισμοί της ΦΙΦΑ.

Εάν η Ταραγόνα επιθυμεί να αποκτήσει από τώρα τον ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να πληρώσει κάτι παραπάνω στην Ανόρθωση για να τον απελευθερώσει.

Από πλευράς Ανόρθωσης δεν έχουν δεχθεί κάποια βολιδοσκόπηση μέχρι στιγμής.

Τέλος θυμίζουμε, πως ο ποδοσφαιριστής δεν λαμβάνει θέση στον κατάλογο Α, μιας και είναι κάτω των 21, οπότε φυγή του από την ομάδα τώρα, δεν ανοίγει θέση στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ