Πλάνο νίκης απο τον Αντρέ Πάους (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Δεύτερη συνεχόμενη αποστολή εκτός έδρας για την Ανόρθωση του Αντρέ Πάους η οποία αντιμετωπίζει την ανεβασμένη – ψυχολογικά – ΑΕΛ μετά τη νίκη της με 2-1 κόντρα στην Ομόνοια. Ο Ολλανδός τεχνικός είδε με χαρά τον Εντλοβού να παίρνει μέρος κανονικά στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές του να συμπεριληφθεί ακόμη και στην αρχική εντεκάδα.

Από την άλλη ο Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός Μανώλης Τζανακάκης… τίθεται εκ νέου εκτός αποστολής λόγω του τραυματισμού του.

Με κάποιες διαφοροποιήσεις αναμένεται να παραταχθεί η Μεγάλη Κυρία σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, αφού η γενική εικόνα της ομάδας παρά τη νίκη δεν ήταν καλή. Η Ανόρθωση πήρε τον αγώνα όταν σε αυτόν μπήκαν τα βαρόμετρα Μαρτίνες και Εντλοβού ενώ η νίκη είχε άρωμα… Κόπριβετς ο οποίος για άλλη μια αγωνιστική κράτησε το μηδέν παθητικό.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας κατά πάσα πιθανότητα θα είναι οι Χόλκερσον και Λαΐφης αν και ο πρώτος κάπου θα πρέπει να ξεκουραστεί ένεκα των πολλών και συνεχόμενων αγώνων… ενώ στα άκρα θα τοποθετηθούν οι Γκάμπριελ και Νούχου για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Στο χώρο του κέντρου θα αγωνιστεί ο Βίκτορ και πλάι του ο Αμπουρτζάνια ως κεντρικός μέσος. Πιο μπροστά τους και σε ρόλο καθαρά επιτελικού μέσου, ο Νίκο Μαρτίνες.

[vfv id=”29″]

Στην κορυφή της επίθεσης, ο τραυματισμός του Εντλοβού βάζει σε σκέψεις τον Αντρέ Πάους αλλά εικάζουμε πως τελικά θα κερδίσει στο νήμα τον Κουλούρη και θα πάρει φανέλα βασικού. Στα άκρα δεν θα είναι έκπληξη αν αγωνιστεί ο Αβραάμ στα αριστερά, ενώ σίγουρος θεωρείται ο Κάλβο στα δεξιά.

Όπως αναφέραμε και σε παλαιότερα σχετικά άρθρα, η φετινή ομάδα κατακλύζεται από ποσότητα και ποιότητα. Για αυτή την αγωνιστική αν επιβεβαιωθεί το πιο πλάνο εκτός θα μείνουν οι Σβεσχλέν, Μαϊσουράντζε, Πελέ, Ορλάντι, Μακρής και Κουλούρης που όλοι ανεξαιρέτως θα μπορούσαν να βρίσκονταν στο αρχικό σχήμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ