Ορλάντι στο anorthosis24: «Με τέτοιους οπαδούς δίνουμε το 150% των δυνάμεων μας» (βίντεο)

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ακόμα ένας πρωταγωνιστής του χτεσινού βαρωσιώτικου ντέρμπι στη κάμερα του anorthosis24. Επανήλθε μετά από καιρό στην αρχική εντεκάδα, παίζοντας (όπως μας είπε ο ίδιος) στη φυσική του θέση. Ο λόγος για τον Αντρέα Ορλάντι.

Ο Ισπανός εξτρέμ  κατέθεσε τα σχόλια του για το χτεσινό παιχνίδι, τόνισε το πνεύμα νικητή που έχει η ομάδα ενώ χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Εθνικό ως δύσκολο. Παράλληλα, ο 31χρονος άσος μίλα με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο Ζοάο Βίκτορ αλλά και για τον κόσμο.

Όλα όσα μας είπε:

-Αντρέα, μια δύσκολη νίκη σήμερα αλλά νομίζω η πιο πολύτιμη; Μέχρι την επόμενη;

-Φυσικά! Μιλήσαμε πριν το παιχνίδι και αυτά τα 2 παιχνίδια πριν τα Χριστούγεννα είπαμε ότι πρέπει να κάνουμε τα πάντα και να πάρουμε 6 βαθμούς και ξεκινήσαμε σήμερα νικώντας μια πάρα πολύ καλή ομάδα, νομίζω μια από τις καλύτερες ομάδες που αντιμετωπίσαμε εδώ, εντός έδρας, και ήταν δύσκολο.

Ήταν δύσκολο αλλά νομίζω παίξαμε ελαφρώς καλύτερα από προηγουμένως. Στα τελευταία παιχνίδια μας δεν ήμασταν τόσο καλοί με την μπάλα, σήμερα το βελτιώσαμε αυτό.

Δυστυχώς σκόραραν πρώτοι έτσι έπρεπε να αντιδράσουμε ξανά και το κάναμε. Δείξαμε χαρακτήρα, νομίζω κάναμε καλό παιχνίδι και με τους οπαδούς μας στο πλευρό μας δημιουργήθηκε μια καλή ατμόσφαιρα.

-Κρατώ από το παιχνίδι αυτή την αντίδραση που ανέφερες και συ. Το κάναμε πολλές φορές φέτος…

-Δείχνει ότι η ομάδα πιστεύει, ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα και πνεύμα νικητή. Χωρίς πνεύμα νικητή, χωρίς χαρακτήρα δεν μπορείς να αντιδράς στην αναποδιά. Κάθε φορά που χάνουμε ή είμαστε ισόπαλοι, βρίσκουμε τον τρόπο να νικήσουμε ή να ισοφαρίσουμε έτσι πιστεύω είναι ένα καλό σημάδι για την ομάδα και τη δουλειά μας. Το κάνουμε για να νικήσουμε και το δείχνουμε και πήραμε τους 3 βαθμούς.

-Και ένα σχόλιο για τον Ζοάο Βίκτορ και τον τραυματισμό του;

-Κοίτα ,ο Ζοάο είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας, υπήρξε πολύ συνεπής, σκόραρε τέρματα, έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο και του ευχόμαστε καλή και ταχεία ανάρρωση. Μίλησα μαζί του, η εγχείρηση πήγε καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Προηγείται η υγεία του και μόλις είναι έτοιμος θα παίζει ξανά μαζί μας και θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε τον τίτλο.

-Θα έλεγες ότι η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη στο Ζοάο;

-Φυσικά, φυσικά επειδή ο Ζοάο είναι παίκτης της ομάδας, μας αρέσει πολύ και απολαμβάνουμε να δουλεύουμε μαζί του κάθε μέρα και φυσικά αυτοί οι 3 βαθμοί είναι γι΄αυτόν.

-Επόμενο παιχνίδι με την Άχνα στο Δασάκι, ένα εκτός έδρας παιχνίδι…

-Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πάντα δύσκολα, το γήπεδο είναι πιο μικρό, νομίζω το γρασίδι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και όταν τους αντιμετωπίσαμε εδώ (στο «Παπαδόπουλος»), κερδίσαμε 3-0 αλλά είχαν πολύ καλές ευκαιρίες και καλούς επιθετικούς έτσι δεν θα είναι εύκολο.

-Τελευταία ερώτηση, ένα σχόλιο για τους οπαδούς, που έκαναν το πρώτο sold out σε εντός έδρας παιχνίδι;

-Όταν έχουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας μπορείς να δεις ότι η ομάδα δίνει τα πάντα και πρέπει να ξέρουν ότι πάντα θα δίνουμε το 150% των δυνάμεων μας αν χρειαστεί για να πετύχουμε τους στόχους της χρονιάς και πιστεύω ήταν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού χοροπηδούσαμε μαζί, απολαμβάναμε τους 3 βαθμούς και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

-Και μια ερώτηση που παρέλειψα…ένα σχόλιο για τη δική σου απόδοση. Πήρες ξανά θέση στην αρχική εντεκάδα σήμερα. Δυο λόγια για τη δική σου απόδοση;

-Έπαιξα στη φυσική μου θέση που είναι το πιο σημαντικό για μένα. Παίζοντας στα πλάγια δεν είναι και η καλύτερη μου θέση. Ο προπονητής μου μίλησε χτες, μου είπε θα παίξω ως 8αρι και ήμουν χαρούμενος γι’ αυτό και προφανώς σήμερα προσπάθησα να βγαίνω στη μπάλα και να βοηθήσω την ομάδα στο παιχνίδι που είναι αυτό που μ’ αρέσει να κάνω. Προφανώς, 6 παιχνίδια χωρίς να παίξω, ένιωσα να με επηρεάζει στη φυσική μου κατάσταση ,αλλά νομίζω έβαλα και το λιθαράκι μου.

Δείτε εδώ βίντεο με τις δηλώσεις του Ορλάντι:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ