Να μας πει ο Εφραίμ και ο Πετεβίνος για το πέναλτι

Το ότι ο άνθρωπος κατάντησε γραφικός με τις δηλώσεις του είναι κάτι που κατακρίνεται ακόμη και από τους μερικούς έστω υγειές σκεπτόμενους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Σήμερα μέμφεται κατά της διαιτησίας για το «κάλπικο» πέναλτι που σύμφωνα με τη γνώμη του πήρε η Ανόρθωση, αλλά την προηγούμενη βδομάδα έκανε την πάπια στην καταφανή περίπτωση πέναλτι πάνω στον Εφραίμ από τον ποδοσφαιριστή του Ερμή που δεν μας τιμά να σας αναφέρουμε πως τον κατονόμασαν στο μεγαλύτερο τους οπαδικό σαιτ.

Δες ξανά τις εικόνες πρώην αντικειμενικέ αθλητικογράφε και δώσε το παράδειγμα στους επόμενους που θα σε αντικαταστήσουν διότι εκεί μόνιμα δεν θα μείνεις. Δώσε το παράδειγμα πως «παίζουμε» πάντα το ΑΠΟΕΛ με στοχευμένα άρθρα, πως αναγάγουμε τις μεταγραφικές πατάτες σε παικταράδες κλάσης και πως τα βάλλουμε με τη φίλαθλη κοινή γνώμη όταν το ΑΠΟΕΛ εναντίων όλων κατακρίνεται είτε για την εύνοια του απο την διαιτησία είτε απο χάλια που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο…

Όμως μην ανησυχείς… εσύ είσαι ο τελευταίος τροχός της άμαξας μιας και “θα ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί”… όπως δήλωνε ο Τάκης Αντωνίου το Γενάρη του 2013 μετά την ισοπαλία με την ΑΛΚΗ μέσα στο ΓΣΠ αλλά εσύ τότε ως έγκριτος δημοσιογράφος της παράγκας, έκρυψες.

Ο Κάφρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ