Μήτρου: «Μένουν εκτεθειμένοι, δεν θα μπούμε σε επικοινωνιακό παιχνίδι»

Από τη συχνότητα του Ράδιο Πρώτο μίλησε το μεσημέρι ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργείται ότι ευνοείται η Ανόρθωση:

«Πράγματι, κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα μας ότι δήθεν ευνοείται ενώ όταν βλέπουν τις επαναληπτικές προβολές μένουν αρκετά εκτεθειμένοι σε σχέση με όσα προσπαθούν να περάσουν έξω στην κοινή γνώμη.

Γνωρίζουμε αυτές τις τακτικές, τι έχουμε ξαναζήσει πριν τρία χρόνια, τις έχουν ζήσει κι άλλες ομάδες πριν δυο χρόνια, πέρσι, δεν πρόκειται να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Δεν θα κάνουμε την χάρη σε κανένα.

Εμείς σε ένα παιχνίδι είχαμε ένα υπέρ μας λανθασμένο σφύριγμα, με τον Άρη, και βγήκαμε και το παραδεχθήκαμε και μάλιστα ο διαιτητής προς τιμήν του το πήρε πίσω από την ίδια στιγμή! Εν αντιθέσει ίσως με άλλες ομάδες που καρπώνονται και αποτελέσματα με λανθασμένα σφυρίγματα. Η ομάδα μας να θυμίσω είναι η ομάδα η οποία έχασε τρεις βαθμούς σε ένα παιχνίδι που δεν ξεκίνησε ποτέ, είναι η ομάδα η οποία έχασε δυο βαθμούς σε ντέρμπι στο οποίο είχε δύο πέναλτι κι όχι ένα στο ενενήντα, άρα είναι σχήμα οξύμωρο να προσπαθούμε να ανακαλύψουμε εύνοιες της Ανόρθωσης.

Η Ανόρθωση παίρνει ότι παίρνει μέσα στο γήπεδο, καθαρά και με την αξία της και δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να μπει σε οποιοδήποτε επικοινωνιακό παιχνίδι για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας».

Ολόκληρο το ηχητικό από το sigmalive:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ