Κινητοποίηση για το ντέρμπι

Σε ρυθμούς φούτσαλ κινείται η εβδομάδα που διανύουμε, μιας και η Ανόρθωση θα κληθεί την ερχόμενη Πέμπτη να δώσει σοβαρές εξετάσεις ως προς την ικανότητά της να διεκδικήσει το φετινό τίτλο. Αντίπαλος θα είναι ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ από τον οποίον η ομάδα μας απέχει μόλις δύο βαθμούς, λόγω της εντός έδρας ισοπαλίας με την Ομόνοια.

Το σερί των συνεχόμενων νικών, αλλά και το αήττητο διατηρεί το ηθικό των φουτσαλιστών του Γιώργου Κυριάκου σε υψηλό επίπεδο και με τη βοήθεια του κόσμου θα ψάξουν το τρίποντο που θα συνεπάγεται επιστροφή στην κορυφή.

Σχετική ανακοίνωση ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook και η διοίκηση του τμήματος η οποία έχει ως εξής:

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κίτιον αυτή την εβδομάδα αφού την προσεχή Πέμπτη (10/12/2015) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο για την 9η στροφή του Πρωταθλήματος και με ενδεχόμενη νίκη “πιάνει” κορυφή.

Ο αγώνας είναι ορισμένος στις 20:30 με τις εισόδους να ανοίγουν για το κοινό στις 19:45, η τιμή ορίστηκε στα 5 ευρώ υπό μορφή εισφοράς εισόδου, ενώ ισχύουν κανονικά τα διαρκείας του τμήματος.
Οι προπονήσεις της ομάδας μας συνεχίζονται κανονικά με τον κ.Κυριάκου να μην έχει στην διάθεση τον Χαρή. Επιστρέφει ο Ομήρου αφού εξέτισε την τιμωρία του.

Η επιτροπή του τμήματος καλεί το κόσμο της ομάδας να στηρίξει μαζικά και σε αυτόν τον αγώνα το τμήμα Φούτσαλ της Ανόρθωσης και να αποτελέσει τον έκτο παίχτη της ομάδας μας σε αθλητοπρεπή πάντα πλαίσια.
Δίνουμε ραντεβού στο παρκέ στηρίζουμε τον Φοίνικα και στο Φούτσαλ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ