Οι ευχαριστίες του καλαθοσφαιρικού τμήματος

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο facebook, η ομάδα καλαθόσφαιρας του συλλόγου, εκφράζει τις ευχαριστίες της, σε όσους σύνδραμαν για να σημειώσει τεράστια επιτυχία το χριστουγεννιάτικο τουρνουά.

Όταν κάτι τελειώνει και η ευχή όλων είναι το επόμενο συναπάντημα τοτέ καταλαβαίνεις ότι έχεις επιτύχει τον στόχο σου. Πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο, τους γονείς, τους προπονητές των ακαδημιών αλλά κυριώς στους μικρούς καλαθοσφαιριστές που τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο για το άθλημα που αγαπούν.

Το χαμόγελο στα πρόσωπα τους δεν έλειψε για ούτε και μία στιγμή. Πολλές ευχαριστίες στους συνεργάτες μας την αθλητική μας ψυχολόγο κ. Θάλεια Παναγή, την διατροφολόγο μας κ. Χριστίνα Οικονομίδης για τις πολύτιμες γνώσεις που μοιράστικαν μαζί μας κατά την διάρκεια των παρουσιάσεων τους,τον φυσιοθεραπευτή μας κ. Γιώργο Στούππα για την παρουσία του, την πανέμορφη ομάδα χορού της Πωλίνας Παναγιώτου για τις απίθανες χορογραφίες που μας χάρισαν καθώς και στον DJ Andrea Soundwave disco για τις μουσικές του επιλογές και τον φωτογράφο Πάρη Ανδρέου που αποθανάτισε κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή της ημέρας.

Highlight η βράβευση των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών μας από την ομάδα μας που έγινε με την βοήθεια του πρόεδρου της εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου κ. Χαράλαμπο Μανώλη και τον πανταχού παρόντα πρόεδρο της ΚΟΚ κ. Λούη Δημητρίου.Σας ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη παρουσία σας.

Καλές γιορτές και ευλογημένο το νέο έτος φωνάζοντας δυνατά την ίδια ευχή που κάνουμε κάθε χρόνο επί 41 συναπτά έτη. Το επόμενο στην πολυαγαπημένη μας πόλη την Αμμόχωστο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ