Οι ευχές και το μήνυμα του Πουλλαΐδη

Τις καθιερωμένες ευχές έκφρασε προς όλους τους Ανορθωσιάτες, ο πρόεδρος του σωματείου και μεγαλομέτοχος της εταιρείας, Χρήστος Πουλλαΐδης.

Αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου:

Φίλοι Ανορθωσιάτες,

Θέλω να ευχηθώ σε σας, όπως και σε όλους του συμπατριώτες μας, χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα.

Θα ήταν παράλειψη μου, αν πριν από οτιδήποτε άλλο, δεν σας ευχαριστούσα θερμά για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση που δείχνετε προς τον Σύλλογο, η οποία στη φετινή χρονιά έχει πραγματικά ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Μια στήριξη, η οποία γεννά σε μας ευθύνες και υποχρεώσεις. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές σας προσδοκίες και να τηρήσουμε στο ακέραιο όλες τις δεσμεύσεις μας.

Είναι γενικά παραδεκτό, ότι η Ανόρθωσις κάνει βήματα προόδου. Ολόκληρο το οικοδόμημα αναστηλώνεται πάνω σε γερούς και στέρεους θεμελιούς, με μελετημένα και προσεκτικά βήματα. Ο βηματισμός μας, ρυθμίζεται από την ιστορία του Συλλόγου και όσα αυτή επιτάσσει. Οι πράξεις μας, είναι πάντοτε στα πλαίσια του κώδικα αξιών και ηθικής που χαρακτηρίζει την Ανόρθωση. Οι κινήσεις μας, διέπονται από τον επαγγελματισμό και την χρηστή διοίκηση που επιτάσσουν οι εντολές των μελών μας.

Είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε μια νέα, καλύτερη εποχή στον χώρο του αθλητισμού. Να αναδείξουμε τα ιδανικά του ευ αγωνίζεσθαι, να προωθήσουμε τον υγιή συναγωνισμό και την ευγενή άμιλλα. Σε αυτή την πορεία, θα αντισταθούμε στους πειρασμούς που θα συναντήσουμε και ταυτόχρονα δεν θα υποκύψουμε στις προκλήσεις που θα θελήσουν να μας επηρεάσουν. Θα παραμείνουμε πιστοί στο σχέδιο μας και προσηλωμένοι στον στόχο.

Ψηλά στις προτεραιότητές μας, η πατρίδα και οι άνθρωποί της. Εργαζόμαστε σιωπηρά, όσο το δυνατόν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για μια καλύτερη κοινωνία, με περισσότερη ανθρωπιά και συμπόνοια. Θέλω να καλέσω όλους, αυτές τις χρονιάρες μέρες, να σταθούμε δίπλα στον συνάνθρωπό μας που με οποιονδήποτε τρόπο πάσχει ή υποφέρει.

Εύχομαι σε σας και τις οικογένειές σας, Καλά Χριστούγεννα και χαρούμενη Πρωτοχρονιά. Να έχετε πρώτα απ’ όλα την υγεία σας, ένα πιάτο ζεστό φαΐ για κάθε μέλος της οικογένειάς σας και να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας. Μακάρι ο Χριστός με τη Γέννησή του, να φέρει δώρο στην πατρίδα μας την πολυπόθητη Λευτεριά και να επιστρέψουμε πίσω στις πατρογονικές μας εστίες για να ζήσουμε με ειρήνη, ασφάλεια και ευημερία.

Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά,

Χρήστος Πουλλαΐδης,
Πρόεδρος ΔΣ
Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ