Γιώργος Κυριάκου: “Όταν έχεις αυτό το κόσμο…(video)”

Όταν έχεις αυτό το κόσμο να σε ωθεί και να τραγουδά, τότε μπορείς να πάρει πολλή δύναμη και να γυρίσεις παιχνίδια τονίζει με δηλώσεις του στο anorthosis24.net, ο προπονητής της ομάδας φούτσαλ, Γιώργος Κυριάκου.

Επίσης, ο κόουτς ανάφερε πως τίποτα δεν χάθηκε και η ομάδα μπορεί στη συνέχεια να εκπληρώσει τους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κυριάκου

Το σχόλιο του για το παιχνίδι:

“Ήταν ένα παρά πολυ ωραίο παιχνίδι, το ΑΠΟΕΛ ήρθε εδώ για να νικήσει. Διεξάχθηκε ένα επιθετικό παιχνίδι, νομίζω η ισοπαλία ήταν ένα αρκετά δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά στο τέλος μπορούσαμε να φύγουμε με τους 3 βαθμούς.”

Αν μας αφήνει παραπονεμένους το τελικό αποτέλεσμα:

“Λίγο παραπονεμένους ναι, μπορούσαμε να νικήσουμε. Ειδικά τα τελευταία πέντε λεπτά χάσαμε τις καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα. Δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε, οι παίκτες έκαμαν μεγάλη υπερπροσπάθεια ειδικά μετά τον τραυματισμό του Ζιαν, η προσπάθεια ήταν τεράστια δεν μπορώ να ζητήσω κάτι περισσότερο από αυτους. Χαθήκαν κάποιες ευκαιρίες και το ΑΠΟΕΛ έχασε κάποιες ευκαιρίες. Εντάξει αυτό είναι συνεχίζουμε.”

Αν μπορούμε για τη συνέχεια:
“Σίγουρα μπορούμε, νομίζω δείχνουμε ότι παρά το ότι είναι μόλις η δεύτερη μας χρονιά στην πρώτη κατηγορία, πρώτη χρονιά πάμε για πρωτάθλημα, προσπαθούμ, δεν είναι εύκολο να περάσουμε αυτή την νοοτροπία. Γίνεται πολλή δουλειά, τελείωσε ο πρώτος γύρος είμαστε αήττητοι. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε, μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι μας.”

Για τον κόσμο:

“Αν δεν ήταν ο κόσμος, δεν υπήρχε καμία περίπτωση για κάποιο ώφελος. Απλά να αναφέρω πως τα τελευταία 15 λεπτά, αγωνίστηκα μόνο με 5 παίκτες, δεν έβαλα άλλους αλλά όταν έχεις αυτό τον κόσμο να ωθεί και να τραγουδά, είδα τους παίκτες ότι κρατούσαν και χωρίς τον κόσμο δεν θα αντέχαμε στο τέλος και ακόμα μπορούσαμε να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς που μπορούσε να γίνει στο τέλος.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ