Φουλ ο Λαίφης! Ποιος βγαίνει από την ενδεκάδα;

Σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκε σήμερα ο Λαίφης και πλέον θέτει τον εαυτό του, στη διάθεση του Αντρέ Πάους, για το επικείμενο παιχνίδι απέναντι στην Ε.Ν.Παραλιμνίου.

Πλέον ο νεαρός διεθνής βάζει σε σκέψεις τον Αντρέ Πάους. Η πιθανότητα να μείνει εκτός, είναι περιορισμένες, γιατί με τον Κωνσταντίνο στην ομάδα η Ανόρθωση είναι μεταμορφωμένη προς το καλύτερο.

Με τον Χόλγκερσον να μην είναι στα καλύτερα του, δεν αποκλείεται ο νεαρός να πάρει θέση δίπλα από τον Βικτόρ στο κέντρο της άμυνας και τον Μάρκους να μένει εκτός.

Ωστόσο ο Σουηδός, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ολλανδού τεχνικού, τόσο για τον επαγγελματισμό του όσο και για τον χαρακτήρα του και την πειθαρχία του στο παιχνίδι, κάτι που ίσως κρατήσει τον Σουηδό στην ενδεκάδα. Σε μια τέτοια εξέλιξη, ο Λαίφης δεν αποκλείεται να πάρει θέση στη μεσαία γραμμή, παρέα με κάποιο εκ των Μαϊσουράτζε και Αμπουρτζάνια.

Τέλος ένα τρίτο σενάριο, είναι ο Λαίφης να αγωνιστεί ως παρτενέρ του Χόλγκερσον και να μετατοπιστεί μετά από 2 αγωνιστικές ο Βικτόρ στη μεσαία γραμμή.

Το ρόστερ είναι γεμάτο, ευτυχώς δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και ο Αντρέ Πάους καλείται να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, για να αποδράσει από το Παραλίμνι με το διπλό!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ