Επαναφέρει Νούχου; (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Για άλλη μια φορά ο πάγκος έδωσε την λύση στον Αντρέ Πάους ο οποίος είδε στα πόδια του Αβραάμ άλλους τρεις βαθμούς οι οποίοι φέρουν την Ανόρθωση στην δεύτερη θέση με 36 βαθμούς με προοπτική να τους κάνει 39 και να πιάσει έτσι την ΑΕΚ ξανά στην κορυφή αυξάνοντας παράλληλα την απόσταση από τον 3ον ΑΠΟΕΛ στους 4 βαθμούς.

Για να το επιτύχει αυτό θα πρέπει πρώτα να κάμψει την αντίσταση του Εθνικού Άχνας και τις σημαντικές απουσίες των Βίκτορ και Τζανακάκη.

Έτσι ο ολλανδός τεχνικός της Ανόρθωσης Αντρέ Πάους θα παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Γιάν Κόπριβετς. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Γκάμπριελ και στο αριστερό μάλλον θα επαναφέρει το Νούχου μετά από απουσία δυο αγώνων (ΑΕΛ και Σαλαμίνα) ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι Χόλκερσον και Λαΐφης.

[vfv id=”32″]

Στο χώρο του κέντρου, αν και ο Ορλάντι προερχόταν από απουσία ενός μηνός και κάτι… τα πήγε αρκετά καλά και έτσι ο Πάους τον προορίζει ξανά για εκείνη την θέση. Πίσω του ως καθαρό αμυντικό χαφ θα είναι ο Ιράκλι Μαϊσουράντζε και ως επιτελικός μέσος ο Νίκο Μαρτίνες.

Στην επίθεση τώρα, κατά πάσα πιθανότητα θα διατηρηθεί η ίδια τριάδα όπως και στο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα με τους Κάλβο στα αριστερά , Μακρή στα δεξιά και Εντλοβού στην κορυφή.

Δεδομένη είναι η ποιότητα στον πάγκο αφού σε θέση να προσφέρουν σημαντικές βοήθειες και πόντους είναι οι Αβραάμ, Πελέ και Κουλούρης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ