Δικαιώνεται ο Πετεβίνος για το 7-0!

Δικαιώνεται πλήρως ο Πετεβίνος, για το τιτίβισμα του το βράδυ της Κυριακής.

Το 7-0 που αναφέρεται ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, μόνο ως οι βαθμοί που έχει χάσει η Ανόρθωση από εξωγενείς παράγοντες μεταφράζεται, σε σχέση με αυτούς που έχει χάσει το ΑΠΟΕΛ.

Έχουμε και λέμε, η Ανόρθωση έχασε 3 βαθμούς στα χαρτιά, σε ένα παιχνίδι που δεν διεξήχθη ποτέ, γιατί κάποιοι δεν πήραν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Στη συνέχεια, στην Ανόρθωση αρνήθηκαν διπλό πέναλτι στο 90′ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, και δεν λέμε για πέναλτι που θέλεις επαναληπτική προβολή, αναλυτές φάσεων και λοιπά φρου φρου και αρώματα, αλλά καραμπινάτα που φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού. Με τον Σκαπούλλη όμως να κλείνει τα μάτια, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα οπαδικά του συμφέροντα.

Η συνέχεια στη φετινή παρωδία, δόθηκες ψες, με τον διαιτητή, ανερχόμενο συστημικό γρανάζι και από τους αγαπημένους του συστήματος, να εκτελεί άριστα τις εντολές που πήρε και να κόβει από την Ανόρθωση 2 πολύτιμους βαθμούς, δίνοντας πέναλτι φάντασμα στον Εθνικό και κλείνοντας τα μάτια στην κόκκινη του Ατάντα.

Λάθη θα γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται, ωστόσο αυτά τα λάθη για ακόμη μια χρονιά, φαίνεται να κοστίζουν βαθμούς μόνο στην Ανόρθωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ