Εμείς παντού, εσείς;

Χαιρετώ με Χριστουγεννιάτικη διάθεση τις Ανορθωσιάτισσες και τους Ανορθωσιάτες μου. Χρόνια μας πολλά και με το καλό επιστροφή στους τόπους μας που εδώ και 41 χρόνια μας τους στερούν. Πόσο ασήμαντα είναι όλα, ποδοσφαιρικά και άλλα, μπροστά στο όνειρο της επιστροφής αλήθεια;

Είχαμε όμως και ποδόσφαιρο τούτες τις μέρες και μάλλον αυτό μπήκατε να διαβάσετε στη στήλη, άρα θα ασχοληθούμε. Το εύκολο ήταν να αρχίσω τα καντήλια στον Αθανασίου και τον κάθε Αθανασίου, να γράφω για το σύστημα που μας πολεμά και άλλα τέτοια ωραία. Θα μάζευα τα likeμου, εσείς θα νιώθατε ωραία που θα το διαβάζατε κι όλα καλά. Δεν σας μάθαμε έτσι όμως και θα τα πούμε όπως τα πιστεύουμε.

Για την προπαγάνδα και τα απόνερα της, γράφουμε σταθερά εδώ και μερικές εβδομάδες, ανατρέξτε στο αρχείο της στήλης. Μια, δυο τρεις, ε θα ερχόταν η σειρά μας. Καθόλου τυχαίο πως η «πιστολιά» ήρθε στο Δασάκι, καθόλου τυχαίο πως τα δημόσια σχόλια συγκεκριμένων κύκλων για την ομάδα μας ήρθαν ακριβώς πριν το παιχνίδι μας εκεί. Η ζημιά πλέον έγινε όμως και δεν μας δίνει κανείς τους βαθμούς πίσω. Το πιο αστείο πάντως, που δείχνει και το τι έγινε, είναι που ο τύπος δεν σφύριζε τη λήξη του παιχνιδιού χωρίς να υπάρχει λόγος απλά και μόνο για να φανεί πως ισοφαρίζει όσα έκανε πριν! Όσοι είδατε τον αγώνα θα προσέξατε πως και μισή ώρα ακόμα να παίζαμε, γκολ δε θα βάζαμε. Το πρόσεξε κι αυτός…

Το ζητούμενο τώρα είναι η διοίκηση να πιέσει παντού, ώστε αυτός ο κύριος να μην σφυρίξει την επόμενη αγωνιστική όπως έγινε με όσους και καλά μας ευνόησαν. Ναι έχει κάμποσες πλάτες αλλά μόνο έτσι θα στείλεις το μήνυμα προς τους υπόλοιπους. Αυτό το μήνυμα που έστειλαν άλλοι την Κυριακή και το λάβαμε εμείς Τετάρτη.

Δε γίνεται να τραγουδάμε εμείς στην κερκίδα «κοίτα να δεις το σύστημα πως πάει» και στη διοίκηση να μην ξέρουν.

Όσο για τη γενικότερη αντιμετώπιση που τυγχάνουμε από τον Εθνικό τα τελευταία χρόνια, δεν πρέπει να μας ξενίζει. Το σύστημα παραδοσιακά θέλει τάϊσμα και όταν το αφήνεις νηστικό, αντιδρά βγάζοντας τα μαχαίρια. Όπως π.χ. έκανε πέρσι στα μπαράζ ο Ερμής για όσους θυμούνται. Είναι μακρύς και γεμάτος αγκάθια ο δρόμος Πρόεδρε, στο ξαναλέμε να το ξέρεις. Αλλά έτσι για αρχή, για στείλε κανένα βίντεο στον εισαγγελέα να φάει καμιά ποινή αυτός ο παλαιστής του «Δάσους» να πάρουν κι αυτοί το μήνυμα πως ανοχή τέλος.

Αγωνιστικά δεν έχουμε και πολλά να πούμε αφού μπήκαμε καλά, δεν το καθαρίσαμε και δώσαμε την ευκαιρία στο κοράκι να μας καθαρίσει. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση αλλά και να καθαρίσει το μυαλό όλων από τους παίκτες μέχρι τον προπονητή.

Ο κόσμος είναι παντού δίπλα σας και θα συνεχίσει, αλλά να μπει να παίξει δε γίνεται. Μια φορά που, κακώς, μπήκε θα θυμάστε πως χάσαμε 3-0. Δείτε τους εαυτούς σας όλοι, δείτε φωτογραφίες από τις εξέδρες που γεμίζουν όπου παίζετε και αναρωτηθείτε αν η απόδοση όλων σας είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτήν του κόσμου.

Χρόνια σας πολλά!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ