Έργο τρόμου με Μπεσάρτ Ιμπραήμι (βίντεο)

Παραμονές του ντροπιαστικού 4-0 με τον αυριανό μας αντίπαλο, πρώτοι εδώ, είχαμε προειδοποιήσει για την ποιότητα του νεοαποκτηθέντα τότε ποδοσφαιριστή Μπεσάρντ Ιμπραήμι ο οποίος στο τέλος – για να ακριβολογούμε – μας τα΄ κανε όλα και συνέδεσε το όνομά του με την μεγαλύτερη νίκη του Παραλιμνίου κόντρα στην Ανόρθωση.

Ο Σκοπιανός επιθετικός πραγματοποίησε χατ τρικ ενώ από δική του ενέργεια για το τέταρτο του γκολ, ο Ανγκούλο πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το τελικό 4-0 σε ένα έργο τρόμου που παρακολουθούσαμε από τις κερκίδες του «Τάσος Μάρκου».

Γράψαμε τότε…
«Στα ατού του προστέθηκε ακόμη ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μικρό το δείγμα γραφής αλλά έδειξε αρκετά σπουδαία στοιχεία τόσο στην νίκη με το Άρη όσο και στον αγώνα με τον Ερμή που είδε την ομάδα του να προηγείται με 2 γκολ.

Τυχαίος ποδοσφαιριστής δεν είναι, αλλά ούτε και αλεξιπτωτιστής. Από την Ρένοβα Σκοπίων μεταγράφηκε στην Σάλκε όπου παρέμεινε για μια διετία μέχρι να αρχίσει την περιδιάβασή του σε διάφορες ομάδες όπως η Σεβαστούπολη και η Ταβρίγια μέχρι να καταλήξει στο ακριτικό Παραλίμνι.

Ο λόγος για τον 28χρονο επιθετικό Μπεσάρτ Ιμπραήμι που πρέπει να περιορίσουν αρκετά οι αμυντικοί της ομάδας μας για να μην γίνει καμιά ζημιά».

Δείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο τις φάσεις του αγώνα:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ