Τα παραλειπόμενα της μάχης! Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές (φώτο)

Ο “πόλεμος” σήμερα δεν άφησε πίσω του νεκρους και τραυματίες, ωστόσο άφησε πίσω πολλές διαφωνίες, φιλοφρονήσεις και ειρωνείες.

Με ελαφρύ τόνο και χαλαρή διάθεση, σας μεταφέρουμε τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών. Ομαδική φωτογραφία ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό ο Γκάμπριελ, με τον Ορλάντι να τον χρίζει ως τον πολυτιμότερο, άποψη που δεν την ενστερνίζεται ο Κουλούρης ο οποίος λέει πως ο Γκάμπριελ είναι μια μαφία, με τον Βραζιλιάνο δεξιό οπισθοφύλακα να ανταποδίδει τον χαρακτηρισμό.

gabriel-paintball

Φωτογραφία ανέβασε και ο Μαρτίνες, με την οποία απεικονίζεται μαζί με τους Ορλάντι και Πελέ, με το σχόλιο του Αργεντινού να καταρρίπτει τον ισχυρισμό των προπονητών. Παίξαμε paintball με την ομάδα και φυσικά κερδίσαμε ήταν το σχόλιο του Μαρτίνες.

Playing paintball with the team, of course we win #paintball #larnaca #team

A photo posted by Ruzito Martinez (@ruzitomartinez) on

Την ίδια φωτογραφία με τον Μαρτίνες, ανέβασε και ο Ορλάντι με τον Ισπανό να λέει πως ήταν αδύνατο να χάσουμε έχοντας στην επίθεση αυτή την τριάδα! Παίξαμε paintball με την ομάδα το πρωί! Περάσαμε ωραία! Μάλιστα ο Ισπανός με το hashtag του αφήνει να νοηθεί πως το όνομα της ομάδας τους ήταν λιοντάρια! Παράλληλα σε πιο κάτω σχόλιο, δήλωσε πως του άρεσε που πυροβόλησε μερικούς από τους συμπαίκτες του!

Επίσης φωτογραφία ανέβασε και ο Ευθύμης Κουλούρης, με τον Ελλαδίτη να είναι μαζί με τον Τζανακάκη. Ο Κούλου απέφυγε τις μεγάλες δηλώσεις στην αρχική του ανάρτηση, λέγοντας απλά πως έπαιξαν paintball με την ομάδα. Ωστόσο μετά από σχόλιο του Κώστα Σταφυλίδη πως είναι άσχετος ο Τζανακάκης, ο Κούλου το υπερθεμάτισε λέγοντας πως ο Τζάνα μπερδεύτηκε και έπαιζε κρυφτό!

Paintball time with the team today??paintball#anorthosis#team#relax#havefun#tzana#brother

A photo posted by Eythimis Koulouris (@koulou20) on

Την ίδια φωτογραφία, ανέβασε και ο Τζανακάκης, δίχως οποιοδήποτε σχόλιο με τον Κουλούρη να το σχολιάζει Καλός ήσουν…

??? #paintball ?

A photo posted by Manos Tzanakakis (@tzanakakismanos) on

Τέλος οι Πελέ και Νούχου ανέβασαν και αυτοί με τη σειρά τους, ωστόσο το μόνο που ανάφεραν ήταν πως πέρασαν ωραία.

A photo posted by ???? (@pele.4) on

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ