Πλύμα φόρεμα από τον Ανδρονίκου (βίντεο)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον πρώην διεθνή διαιτητή, Άντρο Ανδρονίκου, στη ψεσινή αθλητική εκπομπή Θύρα Σίγμα.

Ο διαιτητής, ο οποίος αν και διεθνής είχε παραιτηθεί από το αξίωμα του αγανακτισμένος από τα όσα γίνονταν στο χώρο της διαιτησίας, δεν μάσησε τα λόγια του και τα είπε ντόμπρα και σταράτα.

Τα δύο πέναλτι της Ανόρθωσης ήταν πεντακάθαρα, όσο κι αν παλιές καραβάνες στο χώρο και γνωστοί για τα φιλολευκωσιάτικα συναισθήματα τους, πήγαν να τα μειώσουν.

Παράλληλα η Ανόρθωση μπορεί να διαμαρτύρεται, για τη φάση στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου, όπου λανθασμένα υποδείχθηκε σε θέση offside ο Λαίφης, ο οποίος στη συνέχεια ανατράπηκε από τον Καρλάο.

Παράλληλα ανάφερε πως το πέναλτι που ζήτησε το ΑΠΟΕΛ και διερρήγνυε τα ιμάτια του ο Πετεβίνος, ζητώντας να ρωτήσουμε το διαιτητή, δεν ήταν καθώς η κίνηση του Κόπριβετς προς την μπάλα είναι πλήρως φυσική και νόμιμη. Στη συζήτηση γύρω από την επίμαχη αυτή φάση, ξεχώρισε η ατάκα του προς τους παρουσιαστές της εκπομπής πως αυτός ήταν διαιτητής και γνωρίζει πράματα περισσότερα ενώ αυτοί είναι δημοσιογράφοι.

Τέλος, υπήρχε μια φάση όπου ο Νούνο Μοράις έπρεπε να δεχθεί τέσσερις κίτρινες κάρτες, για διαμαρτυρίες και φάουλ προς ποδοσφαιριστές μας, κάτι το οποίο δεν συνέβηκε.

Δείτε το ομολογουμένως απολαυστικό βίντεο από την ανάλυση των επίμαχων φάσεων

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ