Πλάνο με Εντλοβού (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Την προηγούμενη εβδομάδα η ιστοσελίδα μας anorthosis24.net σας ενημέρωσε απόλυτα σωστά για την εντεκάδα του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και το ίδιο επιχειρούμε σήμερα για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη που ως γνωστό θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 18:00

Ο Άντρε Πάους κατά την διάρκεια της βδομάδας είδε τους Τζανακάκη και Λαΐφη να μην παίρνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων λόγω τραυματισμών και τους έθεσε εκτός αποστολής για την αυριανή αναμέτρηση.

Σε σχέση με το παιχνίδι του ΓΣΠ ουσιαστικά, ο Πάους προσθέτει τον Εντλοβού και μετατοπίζει μερικώς τον κεντρικό άξονα της ομάδα. Για να δούμε πως:

Κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Γιαν Κόπριβετς. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γκάμπριελ και στο αριστερό παραμένει ο Λίο Σβεσχλέν. Στο κέντρο της, όπως δηλαδή και με τον ΑΠΟΕΛ θα βρίσκονται οι Βίκτορ και Χόλκερσον.

[vfv id=”25″]

Στο χώρο του κέντρου παρουσιάζονται κάποιες αλλαγές με τον Μαϊσουράντζε να είναι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βασικός και να έχει την μεγάλη ευθύνη να κουμαντάρει το χώρο έχοντας ως βοηθό αλλά με επιπρόσθετα επιθετικά καθήκοντα τον Αμπουρτζάνια ο οποίος θα κινείται σε ρόλο κεντρικού μέσου.

Μπροστά τους και εδώ είναι οι αλλαγές… εικάζουμε ότι θα παρατάξει σχήμα με τους Κάλβο και Μαρτίνες στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα, με τον Κουλούρη να αγωνίζεται πίσω από τον Ντίνο Εντλοβού σε ένα άκρως επιθετικό σχήμα που μπορεί κατά την διάρκειά του να διαφοροποιείται λόγω του γεγονότος ότι όλοι είναι πολυθεσίτες.

Αν επαληθευθούν όλα αυτά θα το δείξει ο χρόνος. Μια ματιά όμως στο πάγκο να ρίξει κανείς… βλέπει ότι υπάρχει πληθώρα ποιοτικών ποδοσφαιριστών που μπορούν να αγωνιστούν και να βοηθήσουν την ομάδα όπως οι Μακρής, Ορλάντι, Πελέ, Αβραάμ, Μαραγκός, Κωνσταντίνου κ.α

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ