Πελέ στο Anorthosis24: «Περήφανος που βοήθησα»

Μπήκε σαν αλλαγή στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη και με το «φονικό» του δεξί πόδι χάρισε τη νίκη στην ομάδα μας. Το anorthosis24 εντόπισε τον Βίτορ Ούγκο Γκόμες Πάσος, όπως είναι το πλήρες όνομα του Πελέ ενώ ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τον Πορτογάλο μέσο να μην αρνείται να μοιραστεί μαζί μας τα συναισθήματα του για το παιχνίδι και το τέρμα του. Παράλληλα δίνει και το σύνθημα ενόψει συνέχειας.

Τι δήλωσε:

-Πελέ, σημαντική νίκη σήμερα. Εσύ ήσουν ο ήρωας του παιχνιδιού, ήρθες από το πάγκο, σκόραρες το τέρμα. Τα σχόλια σου;

-Νιώθω πολύ καλά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι έτσι είναι σημαντικό που το κερδίσαμε και πήραμε τους 3 βαθμούς και είμαι πολύ χαρούμενος για το τέρμα μου.

-Τι αισθανόσουν την ώρα που έστησες τη μπάλα για το φάουλ;

-Ένιωσα πολύ χαρούμενος. Ξέρω πως είμαι πολύ καλός στα φάουλ και είχα αυτοπεποίθηση πως θα σκοράρω. Αλλά ένιωσα πολύ καλά επειδή μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου που είχαν ήδη παίξει 70, σχεδόν 80 λεπτά χωρίς εμένα. Είναι ωραίο που τους βοήθησα να πάρουν τους 3 βαθμούς έτσι είμαι πολύ περήφανος.

-Κερδίσαμε τον ΑΠΟΕΛ τη περασμένη βδομάδα, σήμερα (ψες) κερδίσαμε τον Άρη. Τι πιστεύεις για το πρωτάθλημα;

– Θα το πάρουμε βήμα-βήμα. Έτσι στο επόμενο παιχνίδι θα παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε πολύ μπροστά έτσι θα σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι για να μπορέσουμε στο τέλος να κερδίσουμε το πρωτάθλημα αλλά ο κύριος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα φυσικά.

Δείτε εδώ βίντεο με τις δηλώσεις του 28χρονου μέσου:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ