Μέρα εφετείου, ίσως και απόφασης

Στις 15:30 σήμερα συνεδριάζει το εφετείου, προκειμένου να αποφασίσει για τις εφέσεις που άσκησαν Ανόρθωση και Απόλλωνας.

Η Ανόρθωση άσκησε έφεση για την διαδικασία που ακολουθήθηκε, αλλά και για την άδικη ποινή που της επιβληθήκε, για μηδενισμό του παιχνιδιού. Η διαδικασία, σε σχέση με αυτή του αθλητικού δικαστή διαφέρει, μιας και το εφετείο δύναται να καλέσει και μάρτυρες για εξέταση. Καλό θα ήταν, να καλεστούν και οι πρωταγωνιστές που αποφάσισαν τη μη έναρξη του παιχνιδιού, ο διαιτητής και οι υπεύθυνοι ασφαλείας, για να αναλύσουν το σκεπτικό τους.

Η απόφαση του εφετείου, ενδεχομένως να μην παρθεί σήμερα, μιας και η διαδικασία πιθανώς να είναι χρονοβόρα. Ως εκ τούτου σε τέτοια περίπτωση, θα την περιμένουμε εντός της επόμενης εβδόμαδας.

Αξίζει να σημειωθεί και όπως αναφέραμε και χθες, η ομάδα του Απόλλωνα άσκησε αντέφεση για την ποινή της Ανόρθωσης, ζητώντας να αφαιρεθούν από την ομάδα μας 6 βαθμοί. Από πλευράς Ανόρθωσης, δεν υπάρχει καμία ανησυχία μιας και η αντέφεση του Απόλλωνα είναι ανεδαφική.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ