Μαρτίνες: «Στο γήπεδο δεν μας κέρδισε κανένας»

Στον Χαράλαμπο Παρπεττά για λογαριασμό της εφημερίδας sportday μίλησε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής Νίκο Μαρτίνες σε μια συνέντευξη την οποία αντιγράφουμε και δημοσιεύουμε αυτούσια.

Νίκο είσαι ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας μέχρι τώρα;
«Όσον αφορά τη θέση μας στην βαθμολογία δεν πάμε και άσχημα. Στο γήπεδο δεν μας κέρδισε κανένας. Μόνο με την Αγία Νάπα ήταν μεγάλη αποτυχία η ισοπαλία. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει για τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Από εκεί και πέρα για την απόδοση της ομάδας, χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά».

Που πιστεύεις ότι χρειάζεται βελτίωση η Ανόρθωση;
«Πρέπει να αποκτήσουμε περισσότερη σταθερότητα. Να είμαστε σε καλό επίπεδο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο και να μην χαλαρώνουμε όπως έγινε με την Αγία Νάπα. Είδαμε με την ΑΕΚ ότι ήταν πιο συμπαγής η ομάδα. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στη δημιουργία. Να δουλέψουμε στους συνδυασμούς, να βάλουμε περισσότερη φαντασία και κίνηση στο παιχνίδι μας».

Αρκετοί πιστεύουν ότι η Ανόρθωση έχει πολύ καλούς παίκτες αλλά ακόμη δεν έχει γίνει μια πολύ καλή ομάδα. Πως το σχολιάζεις;
«Αυτό είναι και το πιο δύσκολο. Υπάρχει ποιότητα, έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες το καλοκαίρι. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να λειτουργήσουμε καλύτερα ως σύνολο. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, έχουμε καλή σχέση οι παίκτες μεταξύ μας και είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλύτερα».

Μπορεί η ομάδα να κερδίσει το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ;
«Η Ανόρθωση είναι πολύ μεγάλη ομάδα και παίζει πάντα για τη νίκη. Σίγουρα το ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα όμως θα πάμε στο ΓΣΠ για να πάρουμε κάτι. Πιστεύω ότι αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας μπορούμε να κερδίσουμε».

Έχει την ποιότητα η Ανόρθωση να κατακτήσει το πρωτάθλημα;
«Δεν μπορώ να πω με σιγουριά από τώρα. Είμαστε στη 10η αγωνιστική, υπάρχουν ακόμη 26 παιχνίδια. Θα δώσω τα πάνταγια να βοηθήσω την ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γγίνεται. Θέλω και εγώ πολύ το πρωτάθλημα όπως τον κόσμο αλλά σημασία δεν έχει να λέμε μεγάλα λόγια. Στο γήπεδο θα φανεί αν μπορούμε να το πάρουμε».

Για την δική του παρουσία;
«Σίγουρα μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις για να αποκτήσω καλύτερη φυσική κατάσταση. Σίγουρα πρέπει να αρχίσω να σκοράρω. Θέλω να πετύχω γκολ και να δώσω περισσότερες ασίστ».

Για τον κόσμο της ομάδας;
«Είναι πολύ σημαντικοί για εμάς οι οπαδοί της Ανόρθωσης, μας έλειψαν πολύ στον αγώνα με την ΑΕΚ. Τους χρειαζόμαστε δίπλα μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ