Μαρτίνες: «Να πιστέψουμε ότι θα πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη»

Στην εφημερίδα GOAL, μίλησε ο Νίκολα Μαρτίνες μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ. ο Αργεντίνος βιρτουόζος μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα πρέπει να γίνει πιο επιθετική, ενώ για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, τόνισε πως η Ανόρθωση θα πάει για να πάρει τη νίκη, καθώς δεν έχει την πολυτέλεια οποιουδήποτε άλλου αποτελέσματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνες

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ
«Δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ ήταν δίκαιο. Είχαν τις δικές τους ευκαιρίες, είχαμε κι εμείς τις δικές μας. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Νομίζω ήταν πέναλτι αυτό στο τέλος, αλλά τώρα πρέπει να σκεφτόμαστε τον ΑΠΟΕΛ. Αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Να έχουμε το μυαλό μας στον ΑΠΟΕΛ και στο πώς θα κερδίσουμε στο ΓΣΠ»

Για τη διαιτησία του Σκαπούλλη
«Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να κάνουν λάθη. Πρέπει να πιστέψουμε ότι έκανε λάθος. Όλοι κάνουμε λάθη. Μου είπαν ότι ήταν πέναλτι»

Για την αγωνιστική συμπεριφορά της Ανόρθωσης στο ματς με την ΑΕΚ
«Δουλέψαμε ομαδικά περισσότερο στην άμυνα. Ίσως να πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί και να δημιουργήσουμε πιο μεγάλες και ξεκάθαρες ευκαιρίες. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ
«Τώρα σκεφτόμαστε τον ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα πολύ κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι γιατί πρέπει να μειώσουμε τη διαφορά απ’ αυτούς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να το κερδίσουμε. Να πιστέψουμε ότι θα πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ