Κόκκινος: “Ο κόσμος μας δίνει έξτρα κίνητρο”

Στο έξτρα κίνητρο που δίνει ο κόσμος της Ανόρθωσης που βρίσκεται τις Πέμπτες στο “Κίτιον”, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, ο φουτσαλιστής της Ανόρθωσης Χρήστος Κόκκινος.

Ο Κόκκινος που μετά από 7 μήνες απουσίας, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, ψάχνει να βρει τα πατήματα του, απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο ενόψει του πολύ κρίσιμου παιχνιδιού απέναντι στην ΑΕΛ, την Πέμπτη.

Το σχόλιο του για το παιχνίδι με τον Σταυραετό

“Ήταν φαινομενικά ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά πάλι ήταν δύσκολο. Παίρνουμε κάθε παιχνίδι σοβαρά όπως είπαμε και έτσι και σήμερα, παρά το κακό ξεκίνημα σημειώσαμε κάποια τέρματα και καθαρίσαμε το παιχνίδι”

Για τη μακροχρόνια απουσία του

“Σίγουρα μετά από 7 μήνες, είναι δύσκολο να βρεις ξανά τη φόρμα σου. Προσπαθώ παιχνίδι με παιχνίδι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, από ότι βλέπετε παιχνίδι με παιχνίδι τα πηγαίνω καλύτερα”

Για το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην ΑΕΛ

“Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΛ πάντα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, παίζουν δυνατά και έχουν και καλή ομάδα κάτι που φέτος φαίνεται βαθμολογικά. Θα πάρουμε και αυτό το παιχνίδι ως ένα τελικό όπως παίρνουμε τα υπόλοιπα άλλα και θα επιδιώξουμε τη νίκη”

Για τον κόσμο

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που είναι δίπλα μας κάθε παιχνίδι και ακόμη μια φορά να τον καλέσουμε να είναι στο πλευρό μας, γιατί μας δίνει το έξτρα κίνητρο για να μπορούμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ