Και περάσαμε όμορφα…

Ανορθωσιάτισσες και Ανορθωσιάτες μου την υγειά σας να έχετε. Εν σας ρωτώ αν είσαστε καλά γιατί έχει που τη νύχτα του Σαββάτου η απάντηση εν γνωστή. Ο Πάους της ομάδας είπεν της να χαρεί μέχρι τη Δευτέρα, εμείς δικαιούμαστε λίγο παραπάνω.

Επήραν μας που λέτε σηκωτούς και στο ΓΣΠ, soldoutκαι εκεί, εκάμαμεν τη βόλτα μας, ερίξαμεν τα γκολάκια και εφύαμεν. Σας συνήθισε η στήλη σε αναλύσεις των αγώνων το ξέρω, αλλά η περίσταση απαιτεί κάτι πιο ανάλαφρο αφού η… διάθεση δεν πέφτει με τίποτα!

Αυτή τη φορά θα σας γράψω σε ατάκες διάφορα σχόλια που έχω για την ομάδα και ο νους μας πάει πια στον Άρη.

-Θυμάστε που σας έγραφα για παίκτες που δεν επέστρεφαν και έπρεπε να βρεθεί λύση με το ζήτημα. Όσοι είδατε τον Γκάμπριελ Μούρα προχθές, ξέρετε πως όλα γίνονται με το σωστό χειρισμό.

-Ο Πάους είχε θέμα με το να προσαρμόζει στις ανάγκες του αγώνα τα πλάνα του. Το συγκεκριμένο ματς όμως, είχε πολλούς λόγους να το έχει σημαδεμένο(από το Καλοκαίρι) και έκανε όλα όσα έπρεπε. Η προηγούμενη επίσκεψη στο ΓΣΠ και η εικόνα της ομάδας με την Ομόνοια, ήταν οδηγός.

-Ο Μαϊσουράτζε πριν δυο εβδομάδες ήταν βασικός στα δεύτερα κι έχασαναπό το ΑΠΟΕΛ. Προχθές έδειξε μας πως με τα… πρώτα πάει τα καλύτερα! Εν ξέρω για σας, αλλά αυτός ο παίκτης έχει το σεβασμό μου για το πώς συμπεριφέρεται μέσαστην ομάδα.

-Εδώ και τρία ματς, ο φορ που ξεκινά δε σκοράρει κι αυτός που μπαίνει αλλαγή, σκοράρει. Να τους κρατά και τους δυο στον πάγκο να βγουν πρώτοι σκόρερ.

-Ο Βίκτορ εν παίκτης κλάσης. Φαίνεται. Ελπίζουμε να μας το δείχνει πιο συχνά. Ο Λαϊφης εν στα χνάρια του, περαστικά σου φίλε αν και ξέρουμε πως θα βρεις τρόπο πάλι να είσαι στο γήπεδο.

-ΟΙΙΙΙΙΙΙ! «Είπα σου το, εν έπρεπεν να το κάμει». «Ελάλουν σου το εγώ εν έπρεπε να το κάμει, έλεος τούτη η ομάδα εν θα δει χαρά ποτέ της». «Έλα», «Έλα», «ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ» «ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ». (κάπου, κάποτε, σε κάποιο γήπεδο της Λευκωσίας).

-Θα σας κάμω τεστ αλήθειας. Βαθιά μέσα σας, εν εθέλετε να ήταν πεντακάθαρο το πέναλτι του Κόπριβετς, να έπρεπε να φάει κόκκινη και να ακούσετε μετά τον Χατζηλιασή να λέει πως θα ζητήσουν από τη δικαστική να μας αφαιρέσουν έξι βαθμούς; (ΟΚ εμπέρδεψα τα λλίο, αλλά άρεσε σας, ξέρω το).

-Τιμούρ, εμείς το παραδεχθήκαμε πως μετά από σένα, σαν εσένα δε βρήκαμε. Προχθές σίγουρα ένιωσες πως ούτε και συ βρήκες σαν εμάς, μετά από εμάς. Και που ‘σαι, τελικά έχουμε ακόμα ψυχή μέσα μας, για αυτό δεν μας κέρδισες.

-Εμείς, τραγουδούσαμε και προχθές για την προσφυγιά και την Αμμόχωστο όπως κάναμε πάντα και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Είναι δρόμος που αν μια φορά τον επιλέξεις, ποτέ σου πίσω δεν κοιτάς.

Χαμηλά το κεφάλι, με το μαχαίρι στα δόντια και συνεχίζουμε…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ