Καθαρή η Ανόρθωση! Προκλητική και με ερωτηματικά η στάση της ΚΟΠ

Δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε εκεί στην ΚΟΠ, που αποφάσισαν δύο μέρες πριν το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, να διαρρεύσουν προς το τύπο, πως παιχνίδι της Ανόρθωσης ενδέχεται να ήταν στημένο. Ο λόγος για το Ανόρθωση – Ελπίδα, που διεξήχθη στις 28/10 στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Όσο για το δημοσιεύμα, δεν θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα επί του παρόντος. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ανελλιπώς έχει στόχο με κάθε τρόπο να προκαλέσει ζημιά στην Ανόρθωση.

Καταρχήν να πούμε, πως η Ανόρθωση δεν έχει ειδοποιηθεί από την ομοσπονδία ακόμη και όπως μας τονίστηκε η ομάδα ήταν και παραμένει καθαρή και δεν αγγίζεται από τέτοιου είδους δημοσιεύματα.

Δεύτερο, το χρονικό σημείο που η ΚΟΠ, έστειλε την υπόθεση στην αστυνομία ξενίζει, προκαλεί και δικαίως της αποδίδονται σκοπιμότητες. Έχουμε και λέμε, στον κόκκινο φάκελο που ήρθε πριν 50 μέρες για το παιχνίδι ΑΠΟΕΛ – Άρη, το παιχνίδι διεξήχθη στις 26/9 και ο φάκελος προωθήθηκε 10 μέρες αργότερα, στις 05/10 εν μέσω διακοπής του πρωταθλήματος.

Τώρα το παιχνίδι με την Ελπίδα, διεξήχθη στις 28/10 και διέρρευσε προς τα έξω πως το παιχνίδι είχε υπερβολικό ποντάρισμα, στις 19/11 δύο μέρες πριν το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ και πάλι προηγήθηκε διακοπή. Δηλαδή τα στοιχεία για το ματς Ανόρθωσις – Ελπίδα, χάθηκαν στο δρόμο για 10 μέρες και τυχαία επιλέχθηκε παραμονές του παιχνιδιού με τον ΑΠΟΕΛ, για να προκληθεί αναστάτωση;

Επίσης ας μας απαντήσουν, αν έγινε η προβλεπόμενη διαδικασία που γίνεται σε έτσι είδους περιπτώσεις. Και τέλος αφού θέλουν να ασχοληθούν με τα μεγάλα σκορ, ας κοιτάξουν και τα εν οίκω τους, που η αγαπημένη τους ομάδα εκτός Κύπρου δυσκολεύεται να φτιάξει ευκαιρία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ