Οι τρεις πονοκεφάλοι του Αντρέ Πάους

Όσο πλησιάζει το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, άλλο τόσο πονοκεφαλιάζει ο Αντρέ Πάους, ο οποίος καλείται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα μέσα στο ΓΣΠ.

Στα 9 παιχνίδια που έδωσε η Ανόρθωση μέχρι στιγμής, έδειξε πως ακόμη ψάχνεται ως ομάδα, καθώς δεν ανέβασε στροφές ακόμη και τα κενά διαστήματα στο παιχνίδι της είναι πολλά και μεγάλα.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, υπήρξε μεν βελτίωση όχι όμως όση περίμεναν οι φίλοι της ομάδας. Ως εκ τούτου, το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αλλαγές ο Αντρέ Πάους είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Ένα μεγάλο ερώτημα που καλείται να απαντήσει ο Αντρέ Πάους, ακούει στην περίπτωση του επιθετικού. Ο Εντλοβού είναι ντεφορμέ ενώ από την άλλη ο Κουλούρης βρίσκει συνεχώς δίχτυα.

Επισης ένα άλλο ερωτηματικό, είναι η μεσαία γραμμή και μένει να δούμε, εάν ο Αμπουρτζάνια ικανοποίησε τον Πάους ή εάν θα προτιμήσει κάποιο εκ των Πελέ ή Μαϊσουράτζε.

Στην αμυντική γραμμή, ο Σβέχλεν έβαλε σε πονοκέφαλο τον Ολλανδό, μιας και η απόδοση του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ίσως αναγκάσει να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον μέχρι πρότινος αναντικατάστατο Ράζακ Νούχου.

Εν κατακλείδι, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Ολλανδός να προχωρήσει σε διαφορετικές ή και περαιτέρω αλλαγές. Ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν μας έδειξε να αρέσκεται σε μαζικές αλλαγές προσώπων στην ενδεκάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ