Η στατιστική ανάλυση του ντέρμπι με την ΑΕΚ

Άλλους δυο βαθμούς απώλεσε η Ανόρθωση στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ εντός έδρας και παρά το γεγονός αυτό, τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια που αφορούσαν ομάδες της εξάδας δεν την επηρέασαν… αρνητικά.

Πάμε όμως να δούμε την στατιστική ανάλυση του αγώνα με ενδιαφέροντα στοιχεία όπως για παράδειγμα την συντριπτική κατοχή της μπάλας από την ΑΕΚ η οποία παρουσιάζεται σε τέτοιο βαθμό για πρώτη φορά σε παιχνίδι του οποίου κόουτς είναι ο Αντρέ Πάους.

[table id=15 /]

Κατοχή Μπάλας
Μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού ήταν τα παιχνίδια κατά την περσινή περίοδο όπου η Ανόρθωση δεν είχε την κατοχή της μπάλας για περισσότερη ώρα από τον αντίπαλό της. Αυτό εμφανίστηκε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι σήμερα, πλην του ντέρμπι με την Ομόνοια που όμως ήταν οριακά πιο χαμηλό το ποσοστό της κατοχής της μπάλας από αυτό των πρασίνων της Λευκωσίας. Στο παιχνίδι όμως με την ΑΕΚ ήταν συντριπτική η κατοχή της μπάλας από τους φιλοξενούμενους κάτι που θα πρέπει να φέρει τον σκεπτικισμό στον Αντρέ Πάους.

statsanoaek1 Τελικές προσπάθειες, εύστοχες, αποκρούσεις και κόρνερ
Σπατάλησε ένα ημίχρονο η «Κυρία» αφού οι πλείστες της τελικές ήταν στο δεύτερο μέρος. 8 τελικές η Ανόρθωση με 10 της ΑΕΚ με τις εύστοχες προσπάθειες να είναι 5 για την ομάδα μας και 3 για τους κιτρινοπράσινους. Ως είθισται στις μη εύστοχες προσπάθειες καταγράφεται και το δοκάρι και στον αγώνα η Ανόρθωση είχε ένα τέτοιο με τον Πελέ. 2 αποκρούσεις πραγματοποίησε ο Γιαν Κόπριβετς και 3 ο Τόνιο για λογαριασμό της ΑΕΚ. Κουλούρη στα κόρνερ για την Ανόρθωση έναντι 8 της ΑΕΚ γεγονός που βοήθησε να μην απειλήσει η Ανόρθωση από τα στημένα.

statsanoaek2Παρεμφερή στοιχεία
Μια φορά συνελήφθη ως οφσάιντ ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης και 2 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενώ στη μέση μοιράστηκε το καρπούζι όσο αφορά τις κάρτες. Καμία κόκκινη κάρτα…

statsanoaek3

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ