Η στατιστική ανάλυση του αγώνα με την Πάφο

Από μια δύσκολη έδρα απέδρασε η Ανόρθωση πραγματοποιώντας εμφάνιση που περισσότερο… ανησύχησε παρά ενθουσίασε τον κόσμο της. Όμως, παρά ταύτα το θετικό είναι το τρίποντο και το γεγονός ότι κρατιέται κοντά στην κορυφή και κυρίως αποκτά διαφορά στην κούρσα για τις θέσεις τις Ευρώπης.

Πάμε να δούμε στατιστικά πως κύλησε η αναμέτρηση…

[table id=14 /]

Κατοχή μπάλας:
Για άλλο ένα παιχνίδι, η Ανόρθωση ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας με κύριο εκφραστή τον Νίκο Μαρτίνες. Στο 55% έφτασε το ποσοστό αυτό έναντι 45% της γηπεδούχου, αν και υπήρξε μεγάλο διάστημα – από το 50 μέχρι το 70 – που η Ανόρθωση ήταν παρούσα – απούσα από το γήπεδο.

statspafosaway1
Τελικές προσπάθειες, εύστοχες, κόρνερ κ.α

Στις 14 ανήλθαν οι τελικές προσπάθειες της «Κυρίας» έναντι 8 της Πάφου όμως στον ίδιο αριθμό ήτοι 4 ήταν στον στόχο. Από αυτές, τις 3 απέκρουσε ο εκπληκτικός για άλλη μια φορά Γιαν Κόπριβετς. Στα κόρνερ τώρα, 6 κέρδισε η Ανόρθωση και 3 η γηπεδούχους.

statspafosaway2
Παρεμφερεί στοιχεία:
Στα υπόλοιπα στοιχεία τώρα, ξεχωρίζουν οι 3 κίτρινες κάρτες – εν αντιθέσει καμίας – που δέχθηκαν οι Νούχου, Τζανακάκης και Βίκτορ, καθώς επίσης και η δικαιολογημένη αποβολή του Νούχου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα φάουλ που περισσότερο έμοιαζε για απευθείας κόκκινη…

statspafospafos3Σημείωση: Ως εκ λάθους αναγράφηκαν 3 κίτρινες κάρτες αντί 2 που είναι το σωστό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ