Οι ρουβάδες τώρα, μιλούν για πρόκληση στους οπαδούς τους!

Στο μεταξύ μας παιγνίδι στο Τσίρειο, οι παίχτες του Ρουβά προκάλεσαν τον κόσμο, αλλά για τους ψεύτες όσα έγιναν ήταν… αυτοάμυνα. Στο παιγνίδι με τον Ερμή τώρα, το περασμένο Σάββατο, οι παίχτες τους πήγαν και πάλι να κάνουν τσαμπουκάδες.

Όχι μόνο αυτό, αλλά τα διάφορα οπαδικά site τους που όλοι μέρα έκλεγαν για τυχόν τιμωρία των παιχτών τους αφού ήταν «αυτοάμυνα» είπαμε, τώρα βγαίνουν και λένε ότι τα όσα έγιναν το Σάββατο με τον Ερμή στο Τσίρειο, ήταν γιατί τους… προκάλεσε ο τερματοφύλακας της ομάδας της Αραδίππου!

Κάνουν λόγο μάλιστα για «αδιανόητη και ανεπίτρεπτη συμπεριφορά» του τερματοφύλακα του Ερμή γιατί… ακούστε το αυτό… «γύρισε προς τη Δυτική κάνοντας τη μία χειρονομία μετά την άλλη προκαλώντας την οργή της κερκίδας».

Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι ρουβάδες που έσχισαν τα στρινγκ τους μετά την απόφαση του Βρυωνίδη να τιμωρήσει τους παίχτες τους για έξι αγωνιστικές (αφού προκαλούσαν και έριξαν ότι έβρισκαν στην κερκίδα, από σίδερα μέχρι καλάθους και η τιμωρία των έξι αγωνιστικών ακόμη και έτσι ήταν πολύ μικρή), καλούν τον Βρυωνίδη να… τιμωρήσει τον τερματοφύλακα του Ερμή παραδειγματικά! Αυτοί είναι οι ρουβάδες. Ψεύτες, ψεύτες και πάλι ψεύτες.

apollonermis0-0

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ