Γιώργος Κυριάκου: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε την Ομόνοια»

Πρώτη φορά κάνουμε πρωταθλητισμό και θέλουμε από τον κόσμο να κάνει μια μικρή υπέρβαση και να έρθει όσο περισσότερος γίνεται την Πέμπτη, δηλώνει γεμάτος αισιοδοξία ο προπονητής της Ανόρθωσης στο φούτσαλ, Γιώργος Κυριάκου.

Μεταξύ άλλων, ο κόοουτς σχολίασε το παιχνίδι με την Αραράτ, ενώ τόνισε πως θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την Ομόνοια και να πάρουν τους 3 βαθμούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κύπριου τεχνικού.

Για το παιχνίδι με την Αραράτ

«Το παιχνίδι το χωρίζω σε δύο μέρη, θεωρώ ότι κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, όπως ακριβώς θέλουμε να παίζουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε μέσα αφότου προηγούμαστε 5-1, το κάναμε 6-1 και κάπου ο εφησυχασμός μας και θεωρώντας ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει, παρολίγο να το πληρώσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε στην νοοτροπία της ομάδας, ούτως ώστε να αντιληφθούμε ότι το παιχνίδι τελειώνει στα 40 λεπτά και για να είσαι πρωταθλητής δεν πρέπει να εφησυχάζεσαι. Όμως από τη στιγμή που θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές, οφείλουμε και εμείς να κάνουμε σωστά πράματα στο γήπεδο.»

Για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου

«Δεν με προβληματίζει τόσο τακτικά, όσο με προβληματίζει για θέμα νοοτροπίας. Είναι κάτι που θα συζητήσω με τους παίκτες και δεν θα το επιτρέψω να επαναληφθεί.»

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια

«Δύο παιχνίδια δεν είχαμε μαζί μας τον Ραμάντα, ήθελα οπωσδήποτε να κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια γιατί ήθελα να πάμε σε αυτό το παιχνίδι έχοντας το απόλυτο. Τα καταφέραμε, είμαστε στους 12 βαθμούς. Θεωρώ ότι θα είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ντέρμπι, ένα παρά πολύ δυνατό παιχνίδι, θα κριθεί στις λεπτομέρειες και για εμάς είναι το παν οι 3 βαθμοί. »

Για το κακό ξεκίνημα της Ομόνοιας, εάν πιστεύετε πως θα τους επηρεάσει

«Θεωρώ ότι θα τους επηρεάσει θετικά κατά κάποιο τρόπο, έχουν αλλάξει προπονητή, έχει αλλάξει η ψυχολογία, παίζουν τα ρέστα τους. Θεωρώ ότι θα παιχτεί ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, εντάξει όμως εμείς δεν πρέπει να μας απασχολεί αυτό, θα παίξουμε το παιχνίδι μας, ακόμη πιο δυνατά, ούτως ώστε να φτάσουμε στη νίκη που είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα.»

Το μήνυμα του στον κόσμο

«Ο λόγος που ήθελα και τους 12 βαθμούς, αν και είναι εκεί ο κόσμος, κάθε παιχνίδι που παίζουμε στην έδρα μας, έτσι θέλουμε να γίνει μια μικρή υπέρβαση από τον κόσμο, να ‘ρθει όσο παραπάνω γίνεται. Πρώτη φορά κάνουμε πρωταθλητισμό σε αυτό το τμήμα, είναι πολύ σημαντικό η δική του στήριξη, η δική του φωνή να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο τρίποντο. »

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ