Ετοιμάζεται ο Σάβιο Μπορτολίνι

Ποιος δεν θυμάται τον Σάβιο Μπορτολίνι; Τον “Ξανθό Άγγελο” όπως ήταν το προσωνύμιο του και αγωνίστηκε στην Ανόρθωση την περίοδο 2008-09.

Ο Βραζιλιάνος που αποτελεί ένα από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την Κύπρο, με μια ολόκληρη βιτρίνη γεμάτη τίτλους και διακρίσεις, εδώ και λίγα χρόνια σταμάτησε να αγωνίζεται αλλά διαπρέπει και εκτός ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρουν δημοσίευματα από Βραζιλία, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε βιβλίο την αυτοβιογραφία του και όχι μόνο. Όπως αναφέρει, το βιβλίο δεν θα αφορά την πετυχημένη καριέρα στο ποδόσφαιρο ενός παιδιού που ξεκίνησε από τις αλάνες της Βραζιλίας και κατέληξε στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά θα γράψει και τα βήματα του μετά το ποδόσφαιρο και πως ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να ακολουθήσει πετυχημένη καριέρα και μετά τα χρόνια δόξας. Εξάλλου, δεν είναι και λίγα τα παραδείγματα με ποδοσφαιριστές που μετά την καριέρα τους, έμειναν ταπί.

Ο Σάβιο, ο οποίος εχει ιδρύσει τρεις εταιρείες που ασχολούνται με τη διαχείριση της καριέρας, της ζωής αλλά και των οικονομικών του ποδοσφαιριστή αλλά και με άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, στοχεύει μέσα από το βιβλίο του, να μεταφέρει τα βιώματα του σε νέους ποδοσφαιριστές. Έτσι, θα τους βοηθήσει να αποφύγουν τετριμμένα λάθη στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, ο Σάβιο αυτό το διάστημα είναι και τηλεσχολιαστής του Τσάμπιονς Ληγκ, σε κανάλι της Βραζιλίας.

Το βιβλίο του αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές Δεκεμβρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ