Δύο χρονιά μετά, ίδιες συνθήκες διαφορετικό σκηνικό!

Ένα άλλο ιδιαίτερο στοιχείο που προκύπτει από την προϊστορία των παιχνιδιών με τον Άρη, είναι πως και την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες, βρέθηκαν αντιμέτωπες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», επικρατούσαν οι ίδιες συνθήκες στις κερκίδες, όμως το σκηνικό αναμένεται να είναι διαφορετικό!

Ας αφήσουμε τα κορακίστικα, συγκεκριμένα στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στις 07/12/2013, το νότιο πέταλο ήταν και τότε κλειστό, κατόπιν τιμωρίας μας από τη Δ.Ε της ΚΟΠ, με αποτέλεσμα οι οργανωμένοι να μεταφερθούν στην κεντρική κερκίδα.

posnakidis-pamposΣίγουρα η κατάσταση στις κερκίδες δεν θα θυμίζει με τίποτα εκείνο το παιχνίδι. Παρά το γεγονός πως η Ανόρθωση προερχόταν από νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και ήταν κοντά στην κορυφή, αυτό δικαίως δεν προκαλούσε ενθουσιασμό στον κόσμο.

Οι προβληματικές εμφανίσεις, οι απλήρωτοι παίκτες, τα εγκληματικά λάθη και η άνευ λογικής υπέρβαση του προϋπολογισμού από τον Σάββα Κάκο, είχαν ως πρώτιστο θέμα εάν η Ανόρθωση μπορεί να επιβιώσει, καθώς με ένα ελλειμματικό προϋπολογισμό στα 4 εκατομμύρια, κάθε άλλο παρά αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα. Εικόνα που αντικατοπτριζόταν με τον καλύτερο τρόπο και στις μισοάδειες κερκίδες του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Πλέον δύο χρόνια μετά, το έργο θα είναι εντελώς διαφορετικό και η πιο πάνω εικόνα, μοιάζει περισσότερο με μακρινή κακιά ανάμνηση. Τα οικονομικά νοικοκυρεύτηκαν και στην Ανόρθωση υπάρχει όραμα. Οι παίκτες είναι πληρωμένοι στην ώρα τους, τουρίστες και υπερεκτιμημένοι δεν υπάρχουν και πάνω σε υγιείς και στερεές βάσεις χτίζεται το μέλλον της «Μεγάλης Κυρίας». Η νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, εκτόξευσε ψυχολογικά και τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει τις κερκίδες που του αναλογούν.

ohayonΣτο αγωνιστικό κομμάτι, η Ανόρθωση κατάφερε και έκαμψε την αντίσταση του Άρη, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Μοσέ Οχαγιόν, να πετυχαίνει με κεφαλιά το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση. Το μόνο θετικό που κράτησε ο κόσμος από εκείνο το παιχνίδι, πέρα απο τους τρεις βαθμούς, ήταν η πρώτη πειστική εμφάνιση του Μακρή ως αλλαγή, κάτι που γέμισε τον κόσμο με αισιοδοξία για την ανέλιξη του μικρού στην Ανόρθωση.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ