Ανόρθωσις 5 – 5 Ομόνοια: Ισοπαλία παρά τη μεγάλη ανατροπή

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Ανόρθωση συμβιβάστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Ομόνοια. Οι φουτσαλιστές μας ανέτρεψαν τα σε βάρος του 1-3 κι 2-4 παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο 37ο λεπτό, ωστόσο μια ολιγωρία 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος έφερε την ισοφάριση για το τελικό 5-5.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Ο αγώνας άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις με την Ανόρθωση να παίρνει προβάδισμα μόλις στο 28ο δευτερόλεπτο με τον Κάρλος να περνά και τον αντίπαλο τερματοφύλακα πριν διαμορφώσει το 1-0. Στην προσπάθειά της να διευρύνει το προβάδισμά της, η ομάδα μας άφησε κάποιους κενούς διαδρόμους με τον αντίπαλο να κτυπά στην αντεπίθεση για το 1-1 στο 3ο λεπτό. Έχοντας την κατοχή της μπάλας η Ανόρθωση φάνηκε να ελέγχει τον αγώνα αλλά ήταν η Ομόνοια που έφτασε σε 2ο γκολ στο 12ο λεπτό. Ο αντίπαλος πέτυχε και τρίτο γκολ στο 14ο λεπτό για να έρθει ο Νενέ 30 δευτερόλεπτα πριν ανάπαυλα να οδηγήσει αντίπαλο σε αυτογκόλ για το 2-3 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με διάθεση για να φτάσει στην ισοφάριση μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η Ανόρθωση, με τα κενά όμως στα μετόπισθεν να μην καλύπτονται. Αποτέλεσμα ήταν η Ομόνοια να φτάσει στο 2-4 στο 24ο λεπτό με φανερή την έλλειψη αυτοπεποίθησης από τους φουτσαλιστές μας. Η αντίδραση από τον πάγκο ήρθε στο 29ο λεπτό με τον Κόκκινο να μπαίνει στο παρκέ ως flying goalkeeper και την Ανόρθωση να φτάνει άμεσα στο 3-4 με πλασέ του Κάρλος. Και πάλι με flying goalkeeper η ομάδα μας έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 32ο λεπτό με πλασέ του Ροχίνα για το 4-4. Πέντε λεπτά αργότερα η μπάλα πέρασε υπομονετικά από τα πόδια όλων των φουτσαλιστών πριν ο Ροχίνα δώσει την ασσίστ για τον Νενέ που με προβολή διαμόρφωσε το 5-4. Τελικά η ισοπαλία έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα με την Ομόνοια να σκοράρει 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ