Τα αλλάζει ο Σκαπούλλης – Δεν είδε καλά λέει τώρα

Τα άλλαξε σήμερα ο Σκαπούλλης, ο οποίος μετά το παιχνίδι με απύθμενο θράσος δήλωνε πως δεν ξαναείδε τέτοια βουτιά από τον Λαίφη.

Σήμερα ο εκ Λευκωσίας διαιτητής, ο οποίος μένει είναι εκτός παιχνιδιών, σε ένα όσκαρ υποκρισίας δηλώνει μετανοημένος, λέγοντας πως ήταν ναι μεν παράβαση, ωστόσο δεν το βοηθούσε η γωνία που είχε!!!

Αναλυτικά τι δήλωσε:

“To πιο σοβαρό λάθος μου το τελευταίο δίαστημα ήταν προς το τέλος του παιχνιδιού. Βρισκόμουν σε κακή γωνία και σωστά φωνάζει η ομάδα για την απόφασή μου. Ήταν μία φάση του δευτερολέπτου… Δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα από τη γωνία που βρισκόμουν. Έτσι λειτουργώ κι έτσι θα συνεχίσω να λειτουργώ (σ.σ.: εννοεί ότι βλέπει θα το σφυρίζει, χωρίς καμία σκοπιμότητα)”

Ότι και να πει, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έβγαλε αντί-Ανορθωσιάτικο μένος και παραμένει ανεπιθύμητος. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως εάν η Ανόρθωση κέρδισε το πέναλτι, τώρα θα ήταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα! Είναι από αυτά τα λάθη, τα δήθεν ανθρώπινα – κάθε άλλο παρά ανθρώπινο ήταν – που οι τίτλοι ως δια μαγείας καταλήγουν προς Λευκωσία πλευρά!

Ο Κάφρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ