Μιλούν για αδικία! (βίντεο)

Τις τελευταίες ώρες η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε μια καλά ενορχηστρωμένη προσπάθεια ανατροπής του κλίματος αμφισβήτησης που δημιουργήθηκε από τον κόσμο της ομάδας τους στοχοποιόντας την διαιτησία του Τράττου ως την μόνη υπαίτιο για τη νίκη της Ανόρθωσης μέσα στο ΓΣΠ.

Μάλιστα, το μόνο που δεν ακούσαμε είναι ότι θα «ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ» όπως έκαναν αν θυμάστε καλά το 2012 μετά από το τέλος της αναμέτρησης ΑΠΟΕΛ Vs ΑΛΚΗ και την ισοφάριση για τους γηπεδούχους στο 90 σε 1-1!

Ο πρώην αντικειμενικός δημοσιογράφος και νυν εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ ξέχασε γρήγορα τι έγινε στα περσινά – ας μην πάρουμε και πιο παλιά διότι θα καταντήσει κουραστικό το άρθρο – μεταξύ μας παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Ας τα δούμε ένα προς ένα λοιπόν και τα τέσσερα παιχνίδια, γιατί κάποιοι θέλουν να τους ζητήσουμε και συγγνώμη για την καθαρή μας νίκη και να δεσμευτούμε ότι δεν θα το ξανακάνουμε!

ΑΠΟΕΛ Vs Ανόρθωση 2-0
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι που έγινε στις 24/09 μετά από διευκόλυνση της Ανόρθωσης – ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ – επειδή είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις η «Μεγάλη Κυρία» μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατατρόπωσε τον ΑΠΟΕΛ στο μισό γήπεδο. Κάπου εκεί όπως σας αποκαλύψαμε πέρσι, οι Πετρίδης και Ιλιάδης κατέβηκαν στα αποδυτήρια και τα έψαλλαν στους διαιτητές της συνάντησης που και να ήθελαν να τους βοηθήσουν δεν μπορούσαν αφού η μοναδική ευκαιρία τους καταγράφηκε στο 45΄μετά από σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής της Ανόρθωσης. Αποτέλεσμα της πίεσης που ασκήθηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο 73΄του αγώνα και ενώ η Ανόρθωση προσπαθούσε για την ισοφάριση, ο «Πάστορας» όπως οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ με απαξίωση αναφέρονται σε ένα σπουδαίο παίκτη που πέρασε από τα Κυπριακά γήπεδα, έπεσε θεατρινίστικα και εκμαίευσε το πέναλτι και την αποβολή του Λαΐφη με απευθείας κόκκινη κάρτα. Μια απόφαση που δεν είχε κανένα πρόβλημα να υποδείξει φυσικά, ο Μασιάς. Η προσωρινή απόκρουση του Βέγκα δεν ήταν αρκετή μιας και ο Αλωνεύτης τέλειωσε το παιχνίδι στην επαναφορά της μπάλας.

https://www.youtube.com/watch?v=LmH48axvptk

Ανόρθωση Vs ΑΠΟΕΛ 0-1
Δεύτερος γύρος και το παιχνίδι σημαδεύεται από το ακυρωθέν γκολ του Κάλβο στο 88΄της συνάντησης. Μέχρι και αλλοιωμένες εικόνες σε οπαδικές καθοδηγούμενες από την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ιστοσελίδες είδαν το φως της δημοσιότητας με την κοινή γνώμη απλά να γελά με την κατάντια τους. Το γκολ θα έφερνε την ισοφάριση σε ένα σημείο που ήταν αδύνατο να υπάρξει αντίδραση από τον φιλοξενούμενο και συνάμα με τη δύναμη της έδρας μπορούσε να φέρει περισσότερη πίεση από την γηπεδούχο για την ολική ανατροπή.


ΑΠΟΕΛ
Vs Ανόρθωση 1-0
Εκεί που όλα έδειχναν ότι το ΑΠΟΕΛ θα έπαιρνε επιτέλους μια καθάρια νίκη για την οποία μετά χαράς θα απονέμαμε συγχαρητήρια, ήρθε και πάλι η φάση η οποία δεν σφυρίχτηκε και που ήταν και πάλι καθοριστική και πάλι η απόφασή της υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Στο 90ο λεπτό λοιπόν ο Καρλάο γκρεμίζει τον Λαΐφη μέσα στην επανορθωτική με τον Αναστασίου να μην υποδεικνύει την παράβαση. Πώς να τολμούσε άλλωστε ο διαιτητής που διέκοψε αγώνα της Ομόνοιας με τον Ερμή επειδή οι οπαδοί των πρασίνων «έβριζαν» με συνθήματα … τον ΑΠΟΕΛ;


Ανόρθωση
Vs ΑΠΟΕΛ 3-3
Ρεσιτάλ διαιτησίας από ποιόν άλλον; Από τον Δημήτρη Μασιά. Ναι από αυτόν που ωρύονται ότι δεν υπόδειξε την παράβαση προχθές ως επιπρόσθετος διαιτητητής. Στο παιχνίδι που διεξήχθη στις 25/04/2015 και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1 ο Μάρτιν Λάνινγκ κλάδεψε από πίσω τον Μακρή σε μια φάση που μπορούσε να δεχθεί την απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά ο εν λόγω διαιτητής δεν του έδωσε ούτε καν την κίτρινη που θα ήταν η δεύτερη και θα συνεπαγόταν κόκκινη και αποβολή. Στο αυτογκόλ του Δημητρίου στο 90’ που διαμορφώθηκε και το τελικό 3-3 που προήλθε από την σέντρα του Τζιμπούρ ο Αλγερινός ήταν σε θέση οφσάιντ αλλά δεν υποδείχθηκε.

Στα πιο πάνω πρόσφατα παιχνίδια που η Ανόρθωση αδικήθηκε καταφανέστατα, στα πιο πάνω παιχνίδια που στην Ανόρθωση στερήθηκε τουλάχιστον η έξοδος στην Ευρώπη… τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία όπως αυτή που έδειξαν στην φάση του Πιέρου με τον Κόπριβετς και την οποία ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ο πρώην διαιτητής / αναλυτής φάσεων Αντρονίκου προς απογοήτευση τους. Εντάξει λοιπόν συγγνώμη, θα το ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ. Θα σας ξαναπάρουμε το διπλό μέσα στο ΓΣΠ, Θεούς και δαίμονες να κατεβάσετε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ