Όταν την δίνει… είναι πάντα για το πρώτο γκολ

Στις τέσσερεις ασίστ στο πρωτάθλημα έφθασε ο Νίκο Μαρτίνες με τα χρώματα της «Μεγάλης Κυρίας» σε αυτές τις πρώτες εφτά αγωνιστικές(εκκρεμεί ο αγώνας με τον Απόλλωνα).

Χθες ήταν το γύρισμα που απογείωσε τον Εντλοβού για να πετύχει το πρώτο γκολ της συνάντησης με το οποίο ξεκλείδωσε την μέχρι εκείνη τη στιγμή καλοστημένη αμυντική γραμμή του Ερμή.

Προηγήθηκαν επίσης καθοριστικές ασίστ – τελικές πάσες δηλαδή πριν την επίτευξη του γκολ – στα παιχνίδια με την ΑΕΛ, Εθνικό και Δόξα.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι και οι τέσσερεις ασίστ, αφορούσαν το πρώτο γκολ της Ανόρθωσης στα προαναφερόμενα παιχνίδια. Στην πρεμιέρα με την ΑΕΛ ήταν το γύρισμα στον Εντλοβού, στην αναμέτρηση με τον Εθνικό ήταν το κόρνερ στο κεφάλι του Ζοάο και στο παιχνίδι με την Δόξα έστειλε την μπάλα στο πόδι του Χόλκερσον για να ισοφαρίσει άμεσα το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η αντίπαλος. Χθες, η ασίστ του Μαρτίνες ξεκλείδωσε για τα καλά την αμυντική λειτουργία του Ερμή και έδιωξε το άγχος από τα πόδια των συμπαικτών του για να φθάσουν σε μια ευρεία νίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ