Ώρα για πάρτι, ώρα για «Κίτιον»

Την πρώτη εντός έδρας παράσταση ετοιμάζεται να δώσει η φουτσαλική Ανόρθωση, μιας απόψε θα υποδεχθεί τον Εθνικό Λατσιών στο «Κίτιον». Μετά την νικηφόρα πρεμιέρα στη Σωτήρα απέναντι στην ΕΝΠ Αγίας Νάπας, η Ανόρθωση θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της και να συστηθεί παράλληλα στο κοινό της, μετά και την περσινή επιτυχημένη πορεία.

Ανόρθωση και Εθνικός συναντήθηκαν και την περσινή χρονιά για το θεσμό του κυπέλλου με την ομάδα μας να επικρατεί με 3-0 και να παίρνει για πρώτη φορά στην ιστορία της το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στην πρώτη δε αγωνιστική ο περσινός πρωταθλητής της Β’ κατηγορίας εξήλθε ισόπαλος 5-5 με την επίσης νεοφώτιστη Ελπίδα Αστρομερίτη.

Το πρώτο ραντεβού λοιπόν δίνεται στις 20:30 στο «Κίτιον» με την ομάδα του Γιώργου Κυριάκου να θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να κτίσει στο τρίποντο της πρεμιέρας. Θα ακολουθήσει διακοπή λόγω εθνικών ομάδων την οποίαν ο προπονητής θέλει να εκμεταλλευτεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις, προκειμένου να ετοιμάσει την ομάδα για την παραπέρα πορεία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ