Με Αβραάμ στην Πάφο (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Την συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει η ομάδα του Αντρέ Πάους και αυτό που θα επιδιώξει είναι το διπλό μέσα σε μια δύσκολη έδρα όπως το Παφιακό Στάδιο.

Στο ενδιάμεσο του αγώνα με τον Ερμή και της Πάφου μεσολάβησε η απόφαση του αθλητικού δικαστή να κατακυρώσει τον διακοπέντα αγώνα του Τσιρείου στον Απόλλωνα με 3-0, και ο προπονητής της ομάδας κλήθηκε να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» απερίσπαστους από τα γεγονότα και την απογοήτευση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, για πρώτη φορά φέτος υπάρχει απαρτία στο ρόστερ του οποίου συμπλήρωσε η επιστροφή του Τόνι Κάλβο. Έτσι ο Ολλανδός τεχνικός μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του χρησιμοποιώντας την καλύτερη δυνατή εντεκάδα.

[vfv id=”20″]

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρίσκεται ο Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας θα παραταχθούν οι Χόλκερσον, Λαΐφης με τους Τζανακάκη, Νούχου να ακροβολίζονται δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Στο χώρο του κέντρου δεν αναμένεται να παρουσιαστεί καμία αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ερμή και ως εκ τούτου η τριάδα θα αποτελείται από τους Βίκτορ, Πελέ και Μαρτίνες.

Στην επίθεση, το ανέβασμα Αβραάμ «εκθρονίζει» τον νεαρό Μακρή σε μια επιθετική τριάδα αποτελούμενη από τους Αβραάμ στο αριστερό άκρο, Ορλάντι στο δεξί και στην κορυφή ο πρώτος σκόρερ της Ανόρθωσης με 7 γκολ Ντίνο Εντλοβού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ