Κουλούρης και νέα πρόσωπα (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Πρώτος αγώνα κυπέλλου αύριο με αντίπαλο την Ελπίδα Ξυλοφάγου και η ιστορία μας διδάσκει ότι τίποτα δεν προεξοφλείτε και δεν αποκτιέται χωρίς την απαιτούμενη σοβαρότητα από πλευράς των ποδοσφαιριστών της ομάδας που είναι φαβορί.

Ο Αντρέ Πάους θα παρατάξει λογικά την εντεκάδα με αρκετές αλλαγές μιας και η αναμέτρηση προσφέρεται για να πάρουν αγωνιστικά λεπτά κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής και να ξεκουραστούν αυτοί που τράβηξαν το μεγαλύτερο κουπί.

Έτσι σε ένα σενάριο εντεκάδας… λογικό, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βέγκα, και στο κέντρο της άμυνας οι Οικονόμου με τον Λίο Σβεσχλέν. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα επανέρθει ο Μούρα και στο αριστερό ο Νούχου.

[vfv id=”18″]

Στο χώρο του κέντρου ο Μαϊσουράντζε θα πάρει την θέση του Βίκτωρ και ο Μαραγκός αυτήν του Πελέ με τον Αμπουρτζάνια να είναι ο επιτελικός μέσος και ο Μαρτίνες να παίρνει ανάσες.

Στην επίθεση τώρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος ο Κάλβο αλλά ενδεχομένως ο Άντρε Πάους να μην ρισκάρει με μιας την συμμετοχή του στην αρχική εντεκάδα. Έτσι εικάζουμε ότι ο Κυριάκου ίσως πάρει φανέλα βασικού με τον Αβραάμ να είναι στην άλλη πλευρά και τον Ευθύμη Κουλούρη να ηγείται της επιθετικής προσπάθειας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ