Καλύπτει τις αλητείες των Απολλωνιστών ο παρατηρητής!

Μέρος από την έκθεση του παρατηρητή της αναμέτρησης, Γιώργου Δαυίδ, αποκαλύπτει η ιστοσελίδα sport-fm.com.cy.

Αναλυτικά το κομμάτι που δημοσιεύεται

«15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, οπαδοί της Ανόρθωσης που βρίσκονταν στην ανατολική κερκίδα, απώθησαν τα κιγκλιδώματα και εισήλθαν στο κέντρο των κερκίδων. Οι επιτηρητές φοβήθηκαν και κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ένας οπαδός της Ανόρθωσης τραυματίστηκε και κλήθηκε το ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε στην κεντρική είσοδο που οδηγεί προς τις κερκίδες.
Άνοιξε αμέσως ένας υπεύθυνος τη πόρτα για να παράσχουν οι νοσηλευτές τις πρώτες βοήθειες. Η πόρτα παρέμεινε ανοικτή. Πέντε λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα άρχισαν να έρχονται οι αναπληρωματικοί παίκτες του Απόλλωνα για να κατευθυνθούν στον πάγκο που βρισκόταν μπροστά στη κερκίδα της Ανόρθωσης. Ενώ οι υπόλοιποι παίκτες πήγαν μπροστά στο πάγκο,  ο Γιώργος Μερκής, πέρασε πίσω από το πάγκο και μπροστά από τους οπαδούς της Ανόρθωσης. Είχε στραμμένο το πρόσωπο του προς τους οπαδούς της Ανόρθωσης που θεώρησαν την ενέργεια του προκλητική, με αποτέλεσμα να δεχθεί βρισιές και αντικείμενα, περίπου 30 οπαδοί να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Πήγαν στον πάγκο του Απόλλωνα, χτύπησαν τον ίδιο (εννοεί Μερκή) και άλλους, ακολούθησε σύρραξη, μεγάλη ένταση εντός αγωνιστικού χώρου. Με την παρέμβαση της ΜΜΑΔ και των ψυχραιμότερων οι οπαδοί της Ανόρθωσης αποσύρθηκαν στις κερκίδες και οι αναπληρωματικοί παίκτες του Απόλλωνα., έριξαν τα αντικείμενα που δέχθηκαν, πίσω προς τους οπαδούς της Ανόρθωσης.
Τη στιγμή που έγινε το επεισόδιο στην ανατολική κερκίδα, οπαδός του Απόλλωνα που βρισκόταν στη δυτική κερκίδα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και εκδιώχθηκε αμέσως. Άλλος οπαδός του Απόλλωνα, ήρθε εντός του αγωνιστικού χώρου, κρατώντας εισιτήρια, ζητώντας τα λεφτά του πίσω».

Μετά λύπης μας όμως παρατηρούμε, ότι η έκθεση του κ. Δαυίδ είναι χάνει σε αρκετά σημεία. Κατέγραψε τα γεγονότα πολύ καλύτερα από ότι η έκθεση του διαιτητή, ωστόσο μέσα περιέχονται αναλήθειες για να καλύψουν τις αλητείς που προέβησαν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ